Majesteleri
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bunların usb girişi olan versiyonları vardı. Onlar hiç kalmadı. Yok mu satılan bir yer ?
Trendyolda kişiye özel %20 mi ne çıkmıştı o sayede düşmüştü.650 ye hiç görmedim düştüğünü nerde inmişti
Bana saçma sapan bi kupon vermişti o zamanTrendyolda kişiye özel %20 mi ne çıkmıştı o sayede düşmüştü.
kurulum kolaymıDelerek ya da vidasıyla sıkıştırarak takabiliyorsun. Kullanabilirsiniz bana kalırsa.
İlla en köşeye sabitlemek zorunda değilsin. U şeklinde masaya sıkıştırdıktan sonra ya da deldikten sonra vidalayabilirsinAlıntıyı görüntüle
masamın kenarlarında metal çıtalar var. montajlamama engel olur mu?
Evet ya basit bir şey. Monitörünüzün desteği var mı sadece ona bakın yeterlikurulum kolaymı
Hocam monitörümün vesa desteği yok, vesa aparatı alıp bu kolu kullansam sıkıntı olur mu senceİlla en köşeye sabitlemek zorunda değilsin. U şeklinde masaya sıkıştırdıktan sonra ya da deldikten sonra vidalayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ya basit bir şey. Monitörünüzün desteği var mı sadece ona bakın yeterli![]()
Aparatlar konusunda bilgim yok hocam. Araştırdığımda kullanılabiliyor gibi duruyor ama aparatlar da sanırım pahalı.Hocam monitörümün vesa desteği yok, vesa aparatı alıp bu kolu kullansam sıkıntı olur mu sence
Bu monitöre uyumlu mu arkadaşlar alacağım ona göre
var var lg ultragagearİlla en köşeye sabitlemek zorunda değilsin. U şeklinde masaya sıkıştırdıktan sonra ya da deldikten sonra vidalayabilirsin
Edit: 4 köşede de metal varmış yeni gördüm kusura bakmayın. Onu bilmiyorum ama olur tahminimce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ya basit bir şey. Monitörünüzün desteği var mı sadece ona bakın yeterli![]()