Max 3k ya kablosuz 8k hz mouse önerisi

dostlar merhaba max 3k ya 8k hz kablosuz mouse arıyorum mumkunse sarjının cok hızlı bıtmemesı tercıhım ama 1. önceliğim sensör kalitesi (çok anlamam önemli oldugunu bılıyorum) ve 8khz kablosuz destek sunması böyle bi mouse buldum sizce nasıl ekte bırakıyorum
ek: https://www.gaming.gen.tr/urun/6857...ekran-26-000-dpi-siyah-kablosuz-gaming-mouse/
Kötü.

Tutuş şeklinize göre Scyrox v6/v8 alabilirsiniz aralarındaki tek fark tutuş şekli. Bu bütçede alınabilecek en iyi mouse.

bende arıyorum. scyrox v8 almayı dusunuyorum. v8 modelş claw yani pençe tutuş için v6 modeli ise palm (sanırsam boyle yazılıyordu) için..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içinden 8k dongle çıkıyor. skatezleri takılı gelmiyor. fakat 2 çeşit skatez koymuşlar içine. şarjının ise 1000hzde 1 hafta, 4000hzde 3 gün falan gittiği söyleniyor.

Kötü.

Tutuş şeklinize göre Scyrox v6/v8 alabilirsiniz aralarındaki tek fark tutuş şekli. Bu bütçede alınabilecek en iyi mouse.
logıtech g102 kullanıyordum palm tutusa yatkınım ama fps oyunlarında claw kadar olmasada dumduz palm kadar yatık bıtısık olmuyor parmaklarımın eklemlerını hafıf yukarıda kullandıgımı farkettım sımdı, v8 almak ıstıyorum psıkolojık olarak uyum saglarmıyım sızce?

bende arıyorum. scyrox v8 almayı dusunuyorum. v8 modelş claw yani pençe tutuş için v6 modeli ise palm (sanırsam boyle yazılıyordu) için..

içinden 8k dongle çıkıyor. skatezleri takılı gelmiyor. fakat 2 çeşit skatez koymuşlar içine. şarjının ise 1000hzde 1 hafta, 4000hzde 3 gün falan gittiği söyleniyor.
logıtech g102 kullanıyordum palm tutusa yatkınım ama fps oyunlarında claw kadar olmasada dumduz palm kadar yatık bıtısık olmuyor parmaklarımın eklemlerını hafıf yukarıda kullandıgımı farkettım sımdı, v8 almak ıstıyorum psıkolojık olarak uyum saglarmıyım sızce?

v6 palm tutuş için, v8 claw tutuş için. hem claw hem palm tutuş için olan mouse modelleri de var. rawm es21 pro iki tutuş içinde uygun diye biliyorum. sensörü falan scyrox ile aynı, bataryası daha iyi, malzeme kalitesi tartışılır... Bence tutuş değiştirmek zor, hem sizin şuan kullandığınız mouse 80 gram falan, es21 pro veya scyrox alınca bu gram yarıya düşecek. Hem hafifliğine alışırken tutuş değiştirmek zor gelebilir. Tabiiki her insandan insana değişir bu evet ama şahsen bana zor gelirdi. Emin olamadıysanız bi teknoloji mağazasına gidip, baktığınız mouseların kasa boyutuna/şekline en yakın mouseda bi deneyebilirsiniz. (Açık duran mouselar oluyor ya onlardan)
Fazla uzattım kusura bakmayın...

Geri