🔥İndirim GameRaider M OLED Mouse Lansmana Özel 1.999 TL

iyiczo hoşgeldin 500tl hediye + iyiczo ile ödersen %10 1300tl yapıyor
abdullah reis hikayede paylaşmış
ya adam akıllı incelemesi yok daha dogrudu daha piyasada yok mouse tereddütte kalıyor insan..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu oled ekran muhabbeti bir bana mı saçma geliyor , sonuçta hep elin üstünde oluyor bir esprisi yok :D Onu yapmak yerine fiyattan kırılabilir veya donanım geliştirilebilir bence. Ama bu fiyata 8k olması iyiymiş , 4k olsa bi düşündürürdü :D
8k harbi cok fark ediyormu reis ya ben abartıldıgını düşünüyorum

mcu su ne acaba throne marka olandan farkı ne? kasaları aynı ama belki donanımsal fark vardır

ya adam akıllı incelemesi yok daha dogrudu daha piyasada yok mouse tereddütte kalıyor insan..

gaminggende L7 pro varken bunlara bakılmaz yazılımından belli zaten hepsi aynı fabrikadan çıkan mouselar

8k da biraz placebo hissettiriyor
Ytde fiziksel testler var 4k farkı yüksek dpi ve 300+hz ile biraz belli oluyor

Niye DPI değiştirme tuşunu mouse'un en ortasına koyarsınız ki sanki kullanırken zart zurt DPI değiştireceğiz..
Güzelim görüntüyü bozmasının yanında yanlışlıkla basılınca kriz geçirtebilir oyun ortasında. İlla programından işlevini değiştirmek gerekecek.
DPI dediğini bi kere ayarlarsın ki bu çoğu kişide 800-3000 arasıdır, sürekli böyle kullanırsın ...
mecbur o tuşu disable yapmak lazım :D

bilmedigim markaya oled var diye bu parayı vermem çin malı gibi 700 800dur ederi

Biraz konu dışı olacak ama Throne repel nasıldır peki bilgisi olan var mı acaba . yedek mouse olarak düşünüyorum hatta hoşuma giderse imzamda ki razer yedekte tutup bunu kullanabilirim .

gaminggende L7 pro varken bunlara bakılmaz yazılımından belli zaten hepsi aynı fabrikadan çıkan mouselar

8k da biraz placebo hissettiriyor
Ytde fiziksel testler var 4k farkı yüksek dpi ve 300+hz ile biraz belli oluyor
Hocam bu fiyat bandında alınacak en iyisi L7 pro mu dersin yoksa daha iyisi var mıdır L7 pro nun daha iyi olma sebbei nedir açıklaya bilir misin lütfen alabilme ihtimalim var

Hocam bu fiyat bandında alınacak en iyisi L7 pro mu dersin yoksa daha iyisi var mıdır L7 pro nun daha iyi olma sebbei nedir açıklaya bilir misin lütfen alabilme ihtimalim var
Malzeme kalitesi iyi citirdama gicirdama gibi bir şey yok
Üzerindeki swler daha yüksek fiyatta olan mouselara aynı
8k dongle kutu içeriğinde malum bazıları ayrı satıyor
Click latency olarak en düşükler arasında
Kampanyalarla 1200 gibi bır rakama geliyor daha nolsun bu paraya

Abartılıyor zaten 8k boşuna işlemciye yük bindiriyor 1k bile yeterli

8k mouse kadar gereksiz bir şey yok. Millet 2k'da bile FPS oyununu aynı stabilitede oynayamıyor. Kaldı ki bu özellik FPS'te kullanılmayacaksa neden var.

iyiczo hoşgeldin 500tl hediye + iyiczo ile ödersen %10 1300tl yapıyor
abdullah reis hikayede paylaşmış
Bu 500 TL iyzico hesabına tanımlanıp cashback şeklinde mi oluyor yoksa satın alırken %10 indirime ek olarak 500 Tl indirim daha mı oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri