❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

Çevremdeki arkadaşlarıma uyup bir oyun bilgisayarı almayı düşünüyordum. 40-50k arası bütçem vardı. Taksitli olursa arttırırım diyordum. Bilgisayardan ve güncel parçalardan falan hiç anlamıyorum. Formda hem kaliteli hem f/p yakalarım diye gezerken konuyu gördüm. Paylaştığınız sistemlerden sipariş etmem mantıklı gibi geldi. Ama neyi değiştireceğim nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Müsait olan birisi olursa yardımcı olma şansı var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica etsem son güncel seçtiğin parçaları yazma şansın var mıdır
Ram 24gb 5200mhz ama yine iyidir.
A 620 lerden bakarsan çift nwme ssd yuvası olanlar bakarsın.
İster 840 msi yaparsın, tercih.
kasa zevkine göre…
5070 alacaksan 3 fanlı alırsan al, 52k civar yapar..

Ram 24gb 5200mhz ama yine iyidir.
A 620 lerden bakarsan çift nwme ssd yuvası olanlar bakarsın.
İster 840 msi yaparsın, tercih.
kasa zevkine göre…
5070 alacaksan 3 fanlı alırsan al, 52k civar yapar..
Ekran Alıntısı.webp

Şunları seçtim ama mantıklı mı ya da birbiriyle uyumlu mu hocam bakar mısınız?
Rami 32 gb yapmak istedim diğer arkadaş gibi ama bende 32 yapınca 64k falan fiyat verdi biraz beni aştı.
Bu seçtiğim parçalar hakkında öneriniz yorumunuz varsa sevinirim

Alıntıyı görüntüle

Şunları seçtim ama mantıklı mı ya da birbiriyle uyumlu mu hocam bakar mısınız?
Rami 32 gb yapmak istedim diğer arkadaş gibi ama bende 32 yapınca 64k falan fiyat verdi biraz beni aştı.
Bu seçtiğim parçalar hakkında öneriniz yorumunuz varsa sevinirim
aynı sekil devam hocam..
alabilirsen, bana bildir bakayım.
sabahtan beri 3 işletim sistemi, 3 tarayıcı, 2 dns, 1 modem reset +tel ile, 2 yeni mail adres, 2 temp fake mail vs denedim odeme onaylanmıyor

aynı sekil devam hocam..
alabilirsen, bana bildir bakayım.
sabahtan beri 3 işletim sistemi, 3 tarayıcı, 2 dns, 1 modem reset +tel ile, 2 yeni mail adres, 2 temp fake mail vs denedim odeme onaylanmıyor
EEEE1.webp

Şu sistemi satın aldım hocam. Konu içerisinde farklı bir link varmış 32Gb ram için ordan özelleştirme yapınca 55k ya geldi. Bence sizin problem cihazdan tarayıcıdan ziyade kartınızla ya da banka ayarlarınızla alakalı olabilir. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım sizin de yolunda gider alışverişiniz.

Alıntıyı görüntüle
Şu sistemi satın aldım hocam. Konu içerisinde farklı bir link varmış 32Gb ram için ordan özelleştirme yapınca 55k ya geldi. Bence sizin problem cihazdan tarayıcıdan ziyade kartınızla ya da banka ayarlarınızla alakalı olabilir. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım sizin de yolunda gider alışverişiniz.
hayırlı olsun, link atsana ona bir bakayım.
yarın vatana gidicem. oradan elemana aldırcam bakayım.

hayırlı olsun, link atsana ona bir bakayım.
yarın vatana gidicem. oradan elemana aldırcam bakayım.
bunda 16Gb ram 2 adet tercihi var hocam diğerinde yok o tercih. 32 Ram düşünürsen bu daha uygun fiyata oluyor

Bir ay önce bu sistemi almıştım. Bir arkadaş muhakkak 48 GB ram yap fiyat farkına değecek demişti. Allah ondan razı olsun valla. Banka da 50k üzerine 2k indirim yaptı 3 taksitle 52.600 TL'ye sistem işini çözdük. 3070 kartlı sistemi de 30k'ya okuttum. Alabilen herkese hayırlı olsun, alamayana da nasip olsun umarım.

1763995258770.webp

1000059645.webp

Sistemi şu şekilde 71 bine alıp işlemcisini 7800x3d ile değişmeyi düşünüyorum üstündeki işlemciyide satarım büyük ihtimal değer mi sizce ? ram 2x 16 şeklinde

+ telden de denedim olmadı yaw:(
Bugun vatan pc ye gidip pesine 3 taksit olarak 32gb 5070 hiper212 ile 56k ya aldık,
Montajları kendi yapıp teslim edecekler..
Bankacı arkadas + 2 taksit yaparım dedi, olursa 5 taksite gelir..
Alan ve alacak olanlar gule gule kullansın..

Alıntıyı görüntüle
Hocam sizin siparis kargoya verildi mi benimki üç gün oldu kargo kaydı var ama daha teslim edilmedi kargoya

Bu kampanyanın tarih aralığı neydi? sitede bitmiş gözüküyor ama sanki 31 aralığa kadardı diye hatırlıyorum

Evet 31 Aralık'tı, erken bitirdiler nedense.
Normalde kampanyanin,32 araliktan once bitmemesi gerekiyordu. Acaba vatan magazalarda mi gecerli sadece o yuzden mi webde yazmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri