Msi B850 gaming plus wifi ve 9800x3d uyumu

Oktayziya

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Msi B850 gaming plus wifi aldım yanına 9800x3d almayı düşünüyorum fakat birkaç bios ayarı yapmak gerekiyormuş uyum için sanırım, bilen varsa aydınlatabilir mi? İlk pc toplayışım da çok hakim değilim. Ekran kartı 5080, psu asus tuf gaming 1000w 80+gold beyaz

Merhabalar. Msi B850 gaming plus wifi aldım yanına 9800x3d almayı düşünüyorum fakat birkaç bios ayarı yapmak gerekiyormuş uyum için sanırım, bilen varsa aydınlatabilir mi? İlk pc toplayışım da çok hakim değilim. Ekran kartı 5080, psu asus tuf gaming 1000w 80+gold beyaz
Bildiğim kadarıyla bios hazır olarak gelmiyor. MSI B550 Gaming Plus Wifi model anakart Bios 2. Nesil hazır olarak geliyor. 3. nesil ve sonrası AM4 soketler için bios güncellemesi gerekiyor. Anakartında USB Bios güncelleme yuvası var mıydı baktın mı

Gayet uyumlu, sıkıntı yok.
Klasik bios ayarlarını yaparsın. Ram leri expo ya açarsın , Memory Context Restore yi enable yap. Soğutucu fan ayarlarını yaparsın.
Bir de Overclock yaparsın biraz, çok ihtiyaç yok ama, deneyeceğin zaman çok fazla rehber var bunla ilgili. Buradan da yardımcı olurlar ama işlemcinin hangi voltajda hangi frekansta çalışacağını test ederecek sen anlayacaksın

Bildiğim kadarıyla bios hazır olarak gelmiyor. MSI B550 Gaming Plus Wifi model anakart Bios 2. Nesil hazır olarak geliyor. 3. nesil ve sonrası AM4 soketler için bios güncellemesi gerekiyor. Anakartında USB Bios güncelleme yuvası var mıydı baktın mı
Pardon ben B550 gibi okudum evet uyumlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,976
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri