- Reaksiyon skoru
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ne için kullanacağınıza bağlı ama üzerine biraz daha koyup bunu almak daha mantıklı gibi.14.500₺ hocam
Tabii ne için kullanacağınıza bağlı ama üzerine biraz daha koyup bunu almak daha mantıklı gibi.14.500₺ hocam
hocam bir sorum olacak bu monitör 2 k da kullanılabiliyor mu ?GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz FHD 320Hz 1ms HDMI DP Type-C G-Sync FreeSync HDR400 UHD Dual Mode SS IPS Gaming Monitör
Peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
Alıntıyı görüntüle![]()
GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz FHD 320Hz 1ms HDMI DP Type-C G-Sync FreeSync HDR400 UHD Dual Mode SS IPS Gaming Monitör - idefix
GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz FHD 320Hz 1ms HDMI DP Type-C G-Sync FreeSync HDR400 UHD Dual Mode SS IPS Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Kullanılıyor hocam 2k 160 oluyor.hocam bir sorum olacak bu monitör 2 k da kullanılabiliyor mu ?
4k 160, 2k 240 , 4k 160 mı oluyor ?
eyvallahKullanılıyor hocam 2k 160 oluyor.
Neden alınmasın hocam rekabetçi oyun oynayacağında 1080 320hz geçer, hikayeli oyunlarda ya da filmlerde 4k. 2k ya alarak oynadığın oyunlarda zaten fps in bir yerden sonra çok da önemi kalmıyor2 k da 4 k da 160 sa çok saçma, 2 k 320 olmuyorsa alınmaz
lapton oynatır ama valoda falan 1080e çekmen gerekir 2kda 160hz veriyor yetersiz olur odaarkadaşlar 4080 msi stealth laptopla almak mantıklı mı hem hikayeli oyunlar oynuyorum hem de valo 2k düşünüyordum ama
Bence tamamen şans. Referansın bu olmamalı bence çünkü bu şekilde düşünürsen en az 3 yıl önce üretilmiş ve halen satışı olan bir monitör tercih etmen gerekir, yani tercihin dar bir alan içerisinde olur. Ayrıca garantisi bittikten sonraki 0-2 yıl arasında 2 tane samsung tv ve bir tane samsung monitör anakart/panel arızası sebebiyle çöpe atmışlığım vardır ve aldığım hiç bir sıradan marka monitör veya televizyonda uzun yollar sonrasında bile panel veya anakart arızası yaşamadım. Yani ömür durumu marka bağımsızdır.dual mode panelli monitörlerin ömrü, normal tek çözünürlüklü monitörlere göre nasıldır merak ediyorum. monitörlerde panel garanti süresi kadar gidip, garanti bittikten sonra panelde giderse paranda, monitör de çöp oluyor![]()