🔥İndirim GIGABYTE 27" IPS 160Hz 4K | 320Hz FHD DUAL MODE oyuncu monitörü 15839₺🔥

GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz FHD 320Hz 1ms HDMI DP Type-C G-Sync FreeSync HDR400 UHD Dual Mode SS IPS Gaming Monitör

Peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.

Alıntıyı görüntüle
hocam bir sorum olacak bu monitör 2 k da kullanılabiliyor mu ?
4k 160, 2k 240 , 4k 160 mı oluyor ?

arkadaşlar 4080 msi stealth laptopla almak mantıklı mı hem hikayeli oyunlar oynuyorum hem de valo 2k düşünüyordum ama

arkadaşlar 4080 msi stealth laptopla almak mantıklı mı hem hikayeli oyunlar oynuyorum hem de valo 2k düşünüyordum ama
lapton oynatır ama valoda falan 1080e çekmen gerekir 2kda 160hz veriyor yetersiz olur oda

Aynı özelliklere sahip gamepower rapid dual 27 model monitörü kullanıyorum. Eğer 5000 serisi ekran kartlı bir laptop veya masaüstü bilgisayarınız varsa 4k deneyimi bambaşka ve 4k çözünürlük asla fazla veya gereksiz değil. 5060 laptop ile gta 5 enhanced Edition oyununu ultra ayarlarda (mfg 4x açık) akıcı bir şekilde oynamak ya da dlss desteklemeyen fc 26 oyununu nvida image scaling ayarı ile 1080p çözünürlükten 4k çözünürlüğe yükselterek ortalama 140 fps ile oynamak gerçekten muhteşem bir deneyim.

dual mode panelli monitörlerin ömrü, normal tek çözünürlüklü monitörlere göre nasıldır merak ediyorum. monitörlerde panel garanti süresi kadar gidip, garanti bittikten sonra panelde giderse paranda, monitör de çöp oluyor :(

dual mode panelli monitörlerin ömrü, normal tek çözünürlüklü monitörlere göre nasıldır merak ediyorum. monitörlerde panel garanti süresi kadar gidip, garanti bittikten sonra panelde giderse paranda, monitör de çöp oluyor :(
Bence tamamen şans. Referansın bu olmamalı bence çünkü bu şekilde düşünürsen en az 3 yıl önce üretilmiş ve halen satışı olan bir monitör tercih etmen gerekir, yani tercihin dar bir alan içerisinde olur. Ayrıca garantisi bittikten sonraki 0-2 yıl arasında 2 tane samsung tv ve bir tane samsung monitör anakart/panel arızası sebebiyle çöpe atmışlığım vardır ve aldığım hiç bir sıradan marka monitör veya televizyonda uzun yollar sonrasında bile panel veya anakart arızası yaşamadım. Yani ömür durumu marka bağımsızdır.

aLDIM VE İADE ETTİM. cAM GİBİ HERŞEYİ İYİ AMA 1080 P DE ÇAMUR GİBİ OLUYOR OYUNLARDA. mASAÜSTÜNDE SORUN YOK AM OYUNLARDA BULANIKTI

Geri