🔥İndirim Samsung 32" 4K 240Hz Quantum Mini-LED HDR2000 monitör 29000₺🔥(VDFRKSZ 9 taksit)

BasarininBaslangici

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15

Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NUXUF 32" 1ms 240Hz UHD Quantum Mini-LED HDR2000 1000R Pivot Gaming Monitör

Peşin fiyatına 9 taksit imkanı var.

1766863405150.webp

hocam pek indirim yok gibi zaten n11 aynı fiyatta bulunuyor

Hz canavarı değilseniz ve aktif monitör varsa bu paraya 50-55inc tv alın çok konforlu kullanması.

Hocam 55 inç ne bilgisayar için aşırı değil mi kullanan var mı cidden?
Yoktur hacı tek sıkıntı hertz de değil zaten ms farkı da çok yüksek ppi çok düşük yırtılma olma ihtimali var

Yoktur hacı tek sıkıntı hertz de değil zaten ms farkı da çok yüksek ppi çok düşük yırtılma olma ihtimali var
Dibinden bakmayacaksınki gamepadi alıp ps gibi oynayacaksın ondan sıkıntı olmaz bence. Bu fiyata alacağın televizyonda belki gecikme yırtılma olabilir ama 36k ya 48 inç 120hz lg nin cihazı vardı onda iyi olabilir.

Dibinden bakmayacaksınki gamepadi alıp ps gibi oynayacaksın ondan sıkıntı olmaz bence. Bu fiyata alacağın televizyonda belki gecikme yırtılma olabilir ama 36k ya 48 inç 120hz lg nin cihazı vardı onda iyi olabilir.
36k nerede 29 nerede hacım. Gamepadlik oyun neyse 60hz tvde de oynanır da cs girmek istesem tvyi kırarım. En baba tv olsa monitörün yerini tutmaz.

GİDİN 40" 50" 60" tv alın, gerçekten millet cahil, o monitoru 4K 120Hz üzeri besleyecek ekran kartınız var da mı alıyorsunuz. 27" den 32" e geçeyim dedim demez olaydım, ÇOK aşırı kazık. ikinci el 40" 4K 60hz tv aldım,

Bende 48" acer CG48 oled monitör var alırken aşırı büyük olurmu çekinmiştim ama o kadar keyifli oluyor ki, oyunlarda ve filmlerde anlatılmaz yaşanır :cool:
Güncel oled tvlerle karşılaştırınca görüntü kalitesi nasıl? ve de bir sıkıntısı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GİDİN 40" 50" 60" tv alın, gerçekten millet cahil, o monitoru 4K 120Hz üzeri besleyecek ekran kartınız var da mı alıyorsunuz. 27" den 32" e geçeyim dedim demez olaydım, ÇOK aşırı kazık. ikinci el 40" 4K 60hz tv aldım,
120 olmasında 100 olsun. Asıl olay freesync ,düşük input lag ,oled olması zaten sırf büyük diye oyun için 60hz düz ips veya va tv almak çok da mantıklı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

36k nerede 29 nerede hacım. Gamepadlik oyun neyse 60hz tvde de oynanır da cs girmek istesem tvyi kırarım. En baba tv olsa monitörün yerini tutmaz.
Büyük cihazlar sadece hikayeli veya spor türleri için güzel mouse klavye bağlanıp rekabetçi fps oynanmaz tabii ki de :)

Son düzenleme:
Bende 48" acer CG48 oled monitör var alırken aşırı büyük olurmu çekinmiştim ama o kadar keyifli oluyor ki, oyunlarda ve filmlerde anlatılmaz yaşanır :cool:
masa başında 24-27 inc tıkanıp kalmak çok kötü bişey. Konsolcuların neden pcyi rahat bulmadığını anladım. TV nin tam karsısında kanepe var yatıyom takılıyom. Hem çözünürlük 4k hem ekran kocaman hemde konfor 10 numara

Güncel oled tvlerle karşılaştırınca görüntü kalitesi nasıl? ve de bir sıkıntısı var mı?
4 aydır kullanıyorum bir sıkıntım yok, oled den başka ekran kulanamam zaten artık, tv alınacaksa monitör olarak hz yüksek ve input lagı düşük model bulmak gerek..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,982
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri