Amazonda satılan bilkom garantili ps5 slim

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar ps5 slim alacağım fiyatlar malumunuz ithalatçı garantili bakınıyordum ama amazonda karşıma bu ürün çıktı isim kısmında bilkom garantili yazıyor satıcıya sordum bilkom garantili kapalı kutu dedi ama vatanda falan satılan bilkom garantililerden 10 bin lira daha ucuz bu işte bi tezgah var mıdır acaba ucuz etin yahnisi hesabı 2. El falan göndermesinler pek güvenemedim satıcı Zitek Bilişim

Aynı satıcı N11'de İthatlatçı garantili diye satıyor. Bilkom bence rastgele satıcılara dağıtmamıştır. Amazon, Hepsiburada, Vatan gibi siteler direkt kendi satıyordur. İthalatçı garantisine tamamsanız farklı sitelerden daha ucuza alınabilir. Onun dışında satıcılar da bu sitelerde insanları kandırma peşindeler. Amazon bir de satıcılara ayrı ayrı yorum olayı yapmadığından, gerçekten resmi satıcılardan alanların yorumları da karışıyor.

2025-12-27_23-11.webp

Aynı satıcı N11'de İthatlatçı garantili diye satıyor. Bilkom bence rastgele satıcılara dağıtmamıştır. Amazon, Hepsiburada, Vatan gibi siteler direkt kendi satıyordur. İthalatçı garantisine tamamsanız farklı sitelerden daha ucuza alınabilir. Onun dışında satıcılar da bu sitelerde insanları kandırma peşindeler. Amazon bir de satıcılara ayrı ayrı yorum olayı yapmadığından, gerçekten resmi satıcılardan alanların yorumları da karışıyor.

Alıntıyı görüntüle
Bu müşteriyi yanıltmak oluyor o zaman hocam amazon gibi bir firma böyle biseye müsade eder mi

Arkadaşlar ps5 slim alacağım fiyatlar malumunuz ithalatçı garantili bakınıyordum ama amazonda karşıma bu ürün çıktı isim kısmında bilkom garantili yazıyor satıcıya sordum bilkom garantili kapalı kutu dedi ama vatanda falan satılan bilkom garantililerden 10 bin lira daha ucuz bu işte bi tezgah var mıdır acaba ucuz etin yahnisi hesabı 2. El falan göndermesinler pek güvenemedim satıcı Zitek Bilişim

Al bilindik bir satıcı.En kötü amazon iade edersin sıkıntı çıkarmaz

Bu müşteriyi yanıltmak oluyor o zaman hocam amazon gibi bir firma böyle biseye müsade eder mi
Amazon iade ve müşteri mağdur etmeme konusunda iyi olsa da, bu tarz pazar satıcılarının listemeleri gibi şeyde tırtlar. Diğer platformlarda keza bu konularda tırtlar. Mesela bulunduğum yerde gece yemek söyleyebileceğin bir yer olmadığından, bir tane dümbük leş gibi ısıtıp yemek gönderdiği dükkan açmış. Zaten yorumları hep 1.5 falan ama ara sıra kapatıp tekrar açıyor. Yazım hatalarından bu dolandırıcı diyorsun. Trendyol vb. bunu şikayet edeceğin butonlar bile yok.

Hepsiburada ve Trendyol eskiye göre daha çok bazı firmalar ile anlaşıp, çoğu ürünü kendi deposundan satıyor. Bunu Amazon'da yapıyor, ama her üründe yeteri kadar iyi olamayabiliyorlar. Veya stokları çok hızlı bittiğinden hep farklı satıcılara denk geliyorsunuz.

Daha önceden Hepsiburada üzerinde bol bol orijinal fiyatına çakma Xbox gamepadi satıldı. Benim gözlemediğim konsol ve aksesuarların orijinal ürünleri piyasaya çok da düzgün ve doğru dağılmıyor. Ayrıca halen fiziksel bazı mağazaların bu satışlarda üstünlüğü var. Onlar da halen bu aracı sitelerde var olma konusunda yetersizler.

Bavulcuların da aradaki vergiden dolayı çok tercih edildiği bir sektör yani müşterinin bir tık dikkat etmesi gerekiyor. Amazon, Trendyol ve Hepsiburada'nın ben çok pahalı ürün satışlarında iyi olduğunu sanmıyorum. Hepsiburada telefon, Trendyol giyim ve zayıflama kürleri, Amazon da genel kullanımda daha çok kitap almak için tercih ediliyor. Yani firmalar da satışlarına göre yatırım yapıyorlar. Ha denetim yapamazlar mı yapabilirler, ama bu sefer esnaf bizi çok sıkıyorlar deyip devlete şikayet eder ve sonucu tahmin edebilirsin.

Geri