❌İndirim Bitti! DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

adam haklı dostum connectgame kadar garantisi kötü olan bi firma yok garantisi yokmuş gibi ucuzsa almak lazım bozulursa da çöpe ayrıca konudaki klavye de iyi değil howl75 mad60 68 w60 fun60 falan çok daha iyi
bende bu forum sayesinde almıştım atmışlardı fanatic marka kulaklık bozuk geldi sesi az çıkıyodu kabul etmedi ürüne el koydu okadarda sordum burda güvenilir mi? diye herkes güvenilir diyodu değilmiş demekki ama ürün sağlam gelirse herhangi bi sıkıntı olmaz

bende bu forum sayesinde almıştım atmışlardı fanatic marka kulaklık bozuk geldi sesi az çıkıyodu kabul etmedi ürüne el koydu okadarda sordum burda güvenilir mi? diye herkes güvenilir diyodu değilmiş demekki ama ürün sağlam gelirse herhangi bi sıkıntı olmaz
ilginç connectgame kolay kolay önermezler normalde fiyatı çok ucuzsa alınabilir tabi

ozaman böyle söylemişlerdi adamları okadar darladımki beni instagramdan bile engelledi göremiyorum sayfasını

Connect gameden bir şey alınmaz ama manyetik klavye için howl 75 mi daha mantıklı yoksa Machenike K500-M81 modelimi ikisi aynı fiyata geliyor

Bu firmaya ulaşamazsınız ürünleri iade almıyorlar, elimde thh kararı var onu bile dinlemiyorlar. Mailden ve telefondan muhatabınız yok.

500-600 üstüne falan akkonun modelleri var onlara bakın connectgameden asla destek alamıyorsunuz kablo bozuldu diyorum kablo bizim sorumluluğumuzda değil diyolar falan

ben bu klavyeyi kullandım, bence bu fiyata göre iyi ürün diyebilirim. Site garanti konusunda pişman eder ama sorunsuz olan modelleri alabilirsiniz, indirim zamanında sağlam fiyat kırıyorlar bundaki gibi.

Bu siteden asla bir şey almayın. Garantisiz ürün satıyorlar. Bozulursa çöp. İcraya vereceğim yakında THH verdim. Adminlerden ricam bu sitenin postlarını silsinler

Geri