Ben çok şaşırmıştım üstteki mesajda da yazdığım gibi bu durumdan mağdur olmuş birisi muhtemelen logitech yedek parçalarını 3d yazıcıda üretip satıyo koskoca logitech de utanmadan hala bu ülkede ürün satışı yapıyor. Ben gördükçe insanları uyarıyorum çevremden kimse hiçbi logitech ürünü almıyo zaten konuyu bildikleri için.Aynı durumu ben yaşadım g733 kulaklığımın garantisi bitmesinden kısa süre sonra ses açma kapama scroll u bozuldu. Açma yönünde döndürünce kapanıyor yada masada öyle dururken kendi kendine ses yükseltip alçaltıyordu. Yazdım logitech desteğe yaklaşık 30 dk üründeki sorunu anlatmaya çalıştım en son video çekip gönderdim ve evet bozulmuş dediDaha sonra türkiyede böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını parayla olsa bile yardımcı olamaycaklarını söylediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garanti varkende siz yere düşürüp bi yerini kırsanız cebinizden yaptırmak zorundasınız kullanıcı hatası olduğu için. Ama ücretini ödeyip yaptırayım dediğinizde de yedek parça yok deyip ürünü çöp ediyorlar.garanti yokken de mi hocam?