Bilgisayarım masaüstünde dahi kasma yapıyor

an1Ldrgt

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 4 ay önce itopya dan bu bilgisayarı aldım DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD PSU RAMPAGE HELİOS 550W 80+
Bilgisayarı ilk aldığımda sorunsuzdu 4 ay sonra masaüstünde dahi kasma yapmaya başladı görev yöneticisi açtığımda cpu nun yüzde yüz olduğunu belleğin yüzde elli seviyelerinde olduğunu gördüm boşta dahi yük altında bilgisayar sonra ise kasanın arkasındaki psu güç düğmesini kapadım açtım ve kasma çözüldü fakat ertesi gün yine aynı problemle karşılaşıyorum psu güç düğmesini açıp kapatınca sorun çözülüyor ama ben bu sorunu hiç yaşamak istemiyorum bu neden oluyor psu mu kötü arızalı veya başka bir sorun mu var yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar 4 ay önce itopya dan bu bilgisayarı aldım DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD PSU RAMPAGE HELİOS 550W 80+
Bilgisayarı ilk aldığımda sorunsuzdu 4 ay sonra masaüstünde dahi kasma yapmaya başladı görev yöneticisi açtığımda cpu nun yüzde yüz olduğunu belleğin yüzde elli seviyelerinde olduğunu gördüm boşta dahi yük altın bilgisayar sonra ise kasanın arkasındaki psu güç düğmesini kapadım açtım ve kasma çözüldü fakat ertesi gün yine aynı problemle karşılaşıyorum psu güç düğmesini açıp kapatınca sorun çözülüyor ama ben bu sorunu hiç yaşamak istemiyorum bu neden oluyor psu mu kötü arızalı veya başka bir sorun mu var yardımcı olur musunuz

Harika bir psun var sorun ondan gibi pcyi açtığın gibi occt ile power testi yap bakalım pc çökecek mi

Harika bir psun var sorun ondan gibi pcyi açtığın gibi occt ile power testi yap bakalım pc çökecekdediğin
dediğinizi yaptım herhangi gibi bir sorun olmadı ama zaten şuan kasma yok kasma olduğu zaman dediğinizi yapsam kesin çöker çünkü kendi kendine de çöktüğüne şahit oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,469
Üyeler
187,516
Son üye
Volkarizma
Geri