Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

hocam baya iyi olmuş bu yazışmalar karokala gidin süründürün bunu, para atıp dolandırılmanızdan bir sonuç alamazdınız ama burada hakaret tehdit mernis falan iyice sıvamış tazminat bile alırsınız peşini bırakmayın.
Avukat kuzenim var kendisi abim gibidir ona vekalet vereceğim yarın onla ben ilgileneceğiz artik

Bence kalsın artık buradan yapacağım bir şey kalmadı ama ibretlik hikaye diye kalsın benim gibi mallar bu tuzaklara düşmesin düşenler de ne yapacağını öğrensin
hocam olan olmus zaten belkı para gerı gelır belkı gelmez ama bunların hepsı bırer hayat tecrubesı hata yapacazkı akıllanalım :)

Bence kalsın artık buradan yapacağım bir şey kalmadı ama ibretlik hikaye diye kalsın benim gibi mallar bu tuzaklara düşmesin düşenler de ne yapacağını öğrensin
Benim kuzen de geçen 70k dolandırıldı ptt diye link atmışlar oradan düşmüş polise falan da gitmedi yapacak bir şey yok dedi üstüne soğuk su içti ertesi gün işine devam etti 16k ile kaldığınıza şükredin hocam daha kötüleri var. Umarım tüm parayı da alırsınız.

Haklısınız hocam da yine de insanın zoruna gidiyor
aynen oyle benden vaktınde ve hala hatalar yapıyorum maddı olsun hareket davranıslarım vs. olsun ama bı taraftanda hayat tecrubesı kazanıyorum dıyorum kendıme boyle boyle akıllanıcam dogruyu bulucam dıyorum.

aynen oyle benden vaktınde ve hala hatalar yapıyorum maddı olsun hareket davranıslarım vs. olsun ama bı taraftanda hayat tecrubesı kazanıyorum dıyorum kendıme boyle boyle akıllanıcam dogruyu bulucam dıyorum.
kesinlikle hocam bazen 1 hata yıllarınıza maal oluyor ben 2 yılımı 100 150k yı heba ettim boş beleş kişiler yüzünden önemli olan ders çıkarmek her zaman. 16k o kadarda hayati önemli bir şey değil size kazandırdığı gelecekte başınıza gelecek daha kötü bir olaydan sakındırmasıdır belki de.

kesinlikle hocam bazen 1 hata yıllarınıza maal oluyor ben 2 yılımı 100 150k yı heba ettim boş beleş kişiler yüzünden önemli olan ders çıkarmek her zaman. 16k o kadarda hayati önemli bir şey değil size kazandırdığı gelecekte başınıza gelecek daha kötü bir olaydan sakındırmasıdır belki de.
hocam sızede gecmıs oldun ve cok ıyı acıkladınız.

Kucuk büyük ölene kadar hata yapicaz hepsi tecrübe olacak günün birinde habersiz şekilde son bir kez hata yapacağız..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri