İnce Hesap dan Tray işlemci aldım şüpheliyim

MoOsFoOsy

80+
Reaksiyon skoru
152
incehesaptan r5 7500f tray işlemci aldım bugün elime geçti işlemcinin pcp nin üstünden bir kırık gibi gözüktü gözüme elimle silmeyi denedim sümük yapışkan bir şey geldi kırık değilmiş ayrıca parmak izine benzer silme izleride vardı ikinci kez tray işlemci aldım ve yaklaşık bi 1 hafta test etme imkanım yok tray işlemcilerin olayını biliyorum ama işkillendiriyor nede olsa sıfır ka

Keşke resim atsaydın ama sıkıntı olacağını sanmam. Kutusuz olduğu için ve paketlerken eldiven kullanmadılarsa ellerinden iz geçmiş olabilir.

incehesaptan r5 7500f tray işlemci aldım bugün elime geçti işlemcinin pcp nin üstünden bir kırık gibi gözüktü gözüme elimle silmeyi denedim sümük yapışkan bir şey geldi kırık değilmiş ayrıca parmak izine benzer silme izleride vardı ikinci kez tray işlemci aldım ve yaklaşık bi 1 hafta test etme imkanım yok tray işlemcilerin olayını biliyorum ama işkillendiriyor nede olsa sıfır ka
resim ateşle kanka

üstünde herhangi bir leke kalmadı elimle silince sadece 2. el ürün satıyorlarsa 1k daha az para verip 2.eldende alırdım şuanlık evde olmayınca test etme imkanımda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pcp nin kenarında görünce kırılmış zannettim el atınca silindi ama ne olduğunu kavrayamadım yani

görünüşünden ziyada ürünün çalışması önemli

Ekler

• 1000018757.webp
    1000018757.webp
    481.2 KB · Hit: 96
Bu satıcılar her tür numarayı bilir. Ne oldu bilemezsin. Hiç biri Melek değil.

güvenmiyorum zaten eve gidince her testi yapıcam baktım sıkıntılı 30 günde geçse ben iademi yaparım

kapalı kutuda gelmiyor hocam tepsi kapağı kaç kere açılıp kapanmıştır kim bilir, bir şey olacağını hiç sanmam, ama tabi siz testlerinizi yapın muhakkak içiniz rahat etsin.

Foto at bakalım iade ürün de verilmiş olabilir

üstünde herhangi bir leke kalmadı elimle silince sadece 2. el ürün satıyorlarsa 1k daha az para verip 2.eldende alırdım şuanlık evde olmayınca test etme imkanımda yok

pcp nin kenarında görünce kırılmış zannettim el atınca silindi ama ne olduğunu kavrayamadım yani

görünüşünden ziyada ürünün çalışması önemli
Sorun yok temiz duruyor kullan dene hemen imkanın varsa

O ufak tefek izler Tray işlemcilerde oluyor, çok sıkıntı değil. Ben de İtopya'dan 7500F almıştım, çok hafif macun iziyle parmak izi gibi lekeler vardı, değişime gönderdim ama adam işlemciye tükürüp tişörtüyle silse geri gönderse anlamazsın yani. Testlerini yap büyük ihtimalle sorun çıkmaz.

incehesap sever iade ürünü tekrar müşteriye satmayı, büyük ihtimal iade ürünü size satmışlar.

Sırf bu yüzden 1-2k fark olsa bile almıyorum güvenmediğim yerlerden. Geçen birisi mağdur olarak imzasına bile yazmış bu firmayı.

kapalı kutuda gelmiyor hocam tepsi kapağı kaç kere açılıp kapanmıştır kim bilir, bir şey olacağını hiç sanmam, ama tabi siz testlerinizi yapın muhakkak içiniz rahat etsin.

dostum test yapmanla bir şey anlayamazsın iade gelmiş ürünü veya 2. el ürünü satmışlar işte büyük ihtimalle üstündeki boyalar biraz daha net olur normalde bi kaç gün kullanılmış dert etme kullan gec işlemciler çok uzun surede aşınan parcalar zaten test yapınca problemli çıkacak bir problemi olsa zaten satmaz bu adamlar bunu birşeyde kanıtlayamazsın kullanıp geçicen yada amazondan alıcan tray işlemcileri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,978
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri