Yardım 26000TL Oled monitör önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
26000
Hocam, bu bütçe aralığında sanırım 4–5 adet OLED monitör bulunuyor. Artık birini satın almak istiyorum. Yanma problemi konusunda sorun çıkarmayacak, güvenilir bir marka önerebilir misiniz? Açıkçası artık kararsızlıktan sıkıldım, alıp geçmek istiyorum. Ayrıca 8–10 saat bilgisayar başında olduğum için nasıl kullanmam gerektiği konusunda da bilgi verirseniz memnun olurum.

dell alma, kargoda köpükler baskı yaptığı için ekranda köpüklerin baskı yaptığı noktalarda lekeler vardı, iç panel hasarlıdır diyip hiç servise bile kabul edilmedi + ek olarak maillere dönüş bile yapmıyolar :DDDDDDDDDDD makara firma ya

11.11de bu monitörü aldım. Memnunum şu ana kadar gayet. Haftanın her günü oynuyorum ve hafta sonu 2 gün boyunca tam gün oynuyorum.
9 Taksit mevcut. Trendyol,HB,Amazon istediğiniz yerden alabilirsiniz.
Hocam, günde 8–9 saatten fazla kullanacağım. Yanma olur mu? Mesela sol üstte kanal logosu olan bir diziyi 2–3 saat izlesem yanar mı?

Hocam, günde 8–9 saatten fazla kullanacağım. Yanma olur mu? Mesela sol üstte kanal logosu olan bir diziyi 2–3 saat izlesem yanar mı?
Ben DF olanı kullanıyorum en az 10 saat çalıştırıyorum hiç acımıyorum. Şubattan beri kullanıyorum, yanma sorunu yaşamadım. Srgb modundaki yanlış gama haricinde eksisi yok D modelinin. Tabii eğer yeni model de düzeltmedilerse, genel de srgb gamayı tercih ediyorlar. Oyun ve tüketim için doğru olan 2.2 dir. Diğer modlarda zaten 2.2 kullanıyor yani sorun olmaz. Alternatif diğer markalarda değerlendirilebilir, Aoc ve Lenovo var yakın fiyatlarda. Eksileri varsa bilmiyorum bu tarz eksiler genel de incelemeler de bahsedilmez. DF yerine D modelini öneririm. Dediğim gibi diğer markalarda ne tür eksiler var bilmiyorum detaylı araştırmak lazım aslında. Ama bakacak vaktim yok. Bu yüzden D modelinin 1 tane eksisi kabul edilebilir. O da kullanmaya bağlı srgb modunu herkes kullanmıyor, yani bu modla işiniz yoksa eksiği de olmuyor.

Ben DF olanı kullanıyorum en az 10 saat çalıştırıyorum hiç acımıyorum. Şubattan beri kullanıyorum, yanma sorunu yaşamadım. Srgb modundaki yanlış gama haricinde eksisi yok D modelinin. Tabii eğer yeni model de düzeltmedilerse, genel de srgb gamayı tercih ediyorlar. Oyun ve tüketim için doğru olan 2.2 dir. Diğer modlarda zaten 2.2 kullanıyor yani sorun olmaz. Alternatif diğer markalarda değerlendirilebilir, Aoc ve Lenovo var yakın fiyatlarda. Eksileri varsa bilmiyorum bu tarz eksiler genel de incelemeler de bahsedilmez. DF yerine D modelini öneririm. Dediğim gibi diğer markalarda ne tür eksiler var bilmiyorum detaylı araştırmak lazım aslında. Ama bakacak vaktim yok. Bu yüzden D modelinin 1 tane eksisi kabul edilebilir. O da kullanmaya bağlı srgb modunu herkes kullanmıyor, yani bu modla işiniz yoksa eksiği de olmuyor.
D modelini satın aldım kral gelince ne testi yapayım ıps de ölü piksel yapıyoruz bundada yapıcazmı yada farklı test varmı yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de gelince hangi ayarları yapayım

Geri