DieSpie
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Lacivertini yerde bulmuştum nerdeyse 0 gibiydi kondisyonu. Demek hikayesi böyleymişYolda yürürken kulaktan düşen tarihi eser bir kulaklık.
Lacivertini yerde bulmuştum nerdeyse 0 gibiydi kondisyonu. Demek hikayesi böyleymişYolda yürürken kulaktan düşen tarihi eser bir kulaklık.
Gözlükle kullanıldığında sıkıntı yapıyor. Bir de pedleri küçük ama çok tercih ediliyor.Yolda yürürken kulaktan düşen tarihi eser bir kulaklık.
Berbat bir kulaklık, ped tasarımı çok kötü ve küçük, kulağınızı kavramadığı için bir süre sonra kulak ağrısı garantili. Anker q10i ve Hakii Mix-V var elimde. Kulak içi kullanmadığım zaman onları kullanıyorum on numara![]()
JBL Tune 570BT Wireless Kulaklık CT OE Siyah
Beyaz JBL Tune 570BT Wireless Kulaklık CT OE Siyah 1.290,00 TLwww.troyestore.com
JMHT500 kodu ile bu fiyata geliyor.
Akakçe ve Epey verilerine göre son 1 yılın en ucuz fiyatında.
Alıntıyı görüntüle
Bir adet siyah 520 BT aldım teşekkür ederim. Peşin fiyatına 3 taksitle ayda 280 e geldi
Hayırlı olsun hocalarım.hocam ne zamandan beri 520BT bakıyordum aşşırı iyi fiyata geldi neredeyse bedava, vade farksız 3 taksit ile satın aldım çok sağolun![]()
iptal edip bunu alıcam devam ediyorsa hocam teşekkürler520 bt modelide indirimdeymiş.
Alıntıyı görüntüle
![]()
JBL Tune 520BT Multi Connect Wi-Fİ Kulaklık -Siyah
SİYAH JBL Tune 520BT Multi Connect Wi-Fİ Kulaklık -Siyah 1.319,00 TLwww.troyestore.com
520 tükendi alamadım seopetteyuken gittiiptal edip bunu alıcam devam ediyorsa hocam teşekkürler
aynı şekilde bende alamadım. umarım stok gelir520 tükendi alamadım seopetteyuken gitti
airpods pro 3 aldım ama hiç kulaküstüm yok gelirse alıcam bendeaynı şekilde bende alamadım. umarım stok gelir
Tam bunu yazacaktım. Gözlük kullananlar uzak dursun. Onlar kulağı tam kaplayan model almalılar.Gözlükle kullanıldığında sıkıntı yapıyor. Bir de pedleri küçük ama çok tercih ediliyor.