110 luk motorlarla yapanlar vardı sizde yaparsınızkayserideyim ve motor alacagım ıstanbuldan gıderken otobusle gıdecegım gelırken motorla gelebılırmıyım dıye dusunuyorum
hocam pekı kac km de bır motoru dınlendırdınız soguması ıcın gercı su havada dedıgnız gıbı mantıklı bısey degıl 800 km yol yapmak amaYapılır hocam elbette yapılır ben 500 kmyi devirmiştim bi günde. Oturma organınızın ağrıması dışında endişelenmeniz gereken yegâne şeyin hava sıcaklığı olduğu kanaatindeyim. Gerçi bu mevsimde hava 'soğukluğu' demek daha doğru olur.
evet hocam zaman cok kotu bı zamana denk geldı konforsuzluk onemlı degıl olmadı 70km de bır 15 20dk mola verır oyle bı sekılde getırmeye calısırımNormalde yapılır ama bu soğuklarda sıkıntı. Buzlanma vs de olma riski çok yüksek. Bu riskleri ve konforsuzluğu sıkıntı etmezsen 125cc ile olmasının bir sıkıntısı olmaz.
benim motorum su soğutmalı hocam motoru dinlendirmek gibi bi gayem olmadı ki yaz ayında çıkmıştım bu tura. Voge r125 kullanıyorum Allah nazarlardan saklasın hiçbir sorun olmadı. Yağına (varsa) suyuna seviyelerine dikkat ettikten sonra sizin de bir şey olmayacağına eminim. Ama bu havada 800 km motorla seyahat etmek deli cesaret ve sağlam ekipman ister. Hava sıcaklığı 0ın altında.hocam pekı kac km de bır motoru dınlendırdınız soguması ıcın gercı su havada dedıgnız gıbı mantıklı bısey degıl 800 km yol yapmak ama
tvs alacagım hocam raider onda su sogutma yok ve yapacagım hocam bı sekılde artık kı hava soguk oldugu ıcınde cok mola verecegmı sanmıyorum acıkcasıbenim motorum su soğutmalı hocam motoru dinlendirmek gibi bi gayem olmadı ki yaz ayında çıkmıştım bu tura. Voge r125 kullanıyorum Allah nazarlardan saklasın hiçbir sorun olmadı. Yağına (varsa) suyuna seviyelerine dikkat ettikten sonra sizin de bir şey olmayacağına eminim. Ama bu havada 800 km motorla seyahat etmek deli cesaret ve sağlam ekipman ister. Hava sıcaklığı 0ın altında.
Parasını verip otobüse yükleyip getirebilirsin.evet hocam zaman cok kotu bı zamana denk geldı konforsuzluk onemlı degıl olmadı 70km de bır 15 20dk mola verır oyle bı sekılde getırmeye calısırım
Yazın veya bahar aylarında biraz zorlasa da yapılmayacak yol değil ama şu havalarda çok risklikayserideyim ve motor alacagım ıstanbuldan gıderken otobusle gıdecegım gelırken motorla gelebılırmıyım dıye dusunuyorum
15 tatıl geldıgınde ıstanbula gıdecegım hocam gıtmısken de zaten baktıgım ılanlar vardı eger kesın kararlastırısam 15 tatıle yakın adamla konusup kaporayı yollayasım varBu motor sadece istanbuldamı var ? Canından değerli değil bir tık pahalı olsun yakından al havalar kötüleşiyor tefrübelide olsan bir anlık hata yogunluk telafisi olmayabilir