125cc motorla 800km yol yapılır mı

Reaksiyon skoru
210
kayserideyim ve motor alacagım ıstanbuldan gıderken otobusle gıdecegım gelırken motorla gelebılırmıyım dıye dusunuyorum

Yapılır hocam elbette yapılır ben 125cc ile 500 kmyi devirmiştim bi günde. Oturma organınızın ağrıması dışında endişelenmeniz gereken yegâne şeyin hava sıcaklığı olduğu kanaatindeyim. Gerçi bu mevsimde hava 'soğukluğu' demek daha doğru olur.

Yapılır hocam elbette yapılır ben 500 kmyi devirmiştim bi günde. Oturma organınızın ağrıması dışında endişelenmeniz gereken yegâne şeyin hava sıcaklığı olduğu kanaatindeyim. Gerçi bu mevsimde hava 'soğukluğu' demek daha doğru olur.
hocam pekı kac km de bır motoru dınlendırdınız soguması ıcın gercı su havada dedıgnız gıbı mantıklı bısey degıl 800 km yol yapmak ama

Normalde yapılır ama bu soğuklarda sıkıntı. Buzlanma vs de olma riski çok yüksek. Bu riskleri ve konforsuzluğu sıkıntı etmezsen 125cc ile olmasının bir sıkıntısı olmaz.

Normalde yapılır ama bu soğuklarda sıkıntı. Buzlanma vs de olma riski çok yüksek. Bu riskleri ve konforsuzluğu sıkıntı etmezsen 125cc ile olmasının bir sıkıntısı olmaz.
evet hocam zaman cok kotu bı zamana denk geldı konforsuzluk onemlı degıl olmadı 70km de bır 15 20dk mola verır oyle bı sekılde getırmeye calısırım

hocam pekı kac km de bır motoru dınlendırdınız soguması ıcın gercı su havada dedıgnız gıbı mantıklı bısey degıl 800 km yol yapmak ama
benim motorum su soğutmalı hocam motoru dinlendirmek gibi bi gayem olmadı ki yaz ayında çıkmıştım bu tura. Voge r125 kullanıyorum Allah nazarlardan saklasın hiçbir sorun olmadı. Yağına (varsa) suyuna seviyelerine dikkat ettikten sonra sizin de bir şey olmayacağına eminim. Ama bu havada 800 km motorla seyahat etmek deli cesaret ve sağlam ekipman ister. Hava sıcaklığı 0ın altında.

benim motorum su soğutmalı hocam motoru dinlendirmek gibi bi gayem olmadı ki yaz ayında çıkmıştım bu tura. Voge r125 kullanıyorum Allah nazarlardan saklasın hiçbir sorun olmadı. Yağına (varsa) suyuna seviyelerine dikkat ettikten sonra sizin de bir şey olmayacağına eminim. Ama bu havada 800 km motorla seyahat etmek deli cesaret ve sağlam ekipman ister. Hava sıcaklığı 0ın altında.
tvs alacagım hocam raider onda su sogutma yok ve yapacagım hocam bı sekılde artık kı hava soguk oldugu ıcınde cok mola verecegmı sanmıyorum acıkcası

Parasını verip otobüse yükleyip getirebilirsin.
onuda dusundum de hocam cızılme ıhtımalı cok yuksek pek aklıma yatmadı o fıkır aslında kayserının paragoz ınsanı yuzunden ugrasıyoruz

Bu motor sadece istanbuldamı var ? Canından değerli değil bir tık pahalı olsun yakından al havalar kötüleşiyor tefrübelide olsan bir anlık hata yogunluk telafisi olmayabilir

Bu motor sadece istanbuldamı var ? Canından değerli değil bir tık pahalı olsun yakından al havalar kötüleşiyor tefrübelide olsan bir anlık hata yogunluk telafisi olmayabilir
15 tatıl geldıgınde ıstanbula gıdecegım hocam gıtmısken de zaten baktıgım ılanlar vardı eger kesın kararlastırısam 15 tatıle yakın adamla konusup kaporayı yollayasım var
ya da dıger bır hocamın dedıgı gıbı otobusle falan da donebılırım kopuk falan alıp onunla koruyadabılırım bılemıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri