pek sevmiyorum korku oyunlarını ama bir gün onları da denemeye çalışacağım korkudan altımıza ettirmez umarımBu arada korku oyunu seviyorsan . Until dawn ve silent hill 2 remake ve Silent hill f Tam senlik oyunlar .
herkesin korku eşiği farklı oldugu için ne desem bilemedim. Cogu korku oyununu oynamis biri olarak halen bazıları beni germeyi başarıyor.pek sevmiyorum korku oyunlarını ama bir gün onları da denemeye çalışacağım korkudan altımıza ettirmez umarım
denemeden göremeyiz o zaman neyse artık birgün şans vereceğim korku oyunlarınaherkesin korku eşiği farklı oldugu için ne desem bilemedim. Cogu korku oyununu oynamis biri olarak halen bazıları beni germeyi başarıyor.
Tomb Raider serisi, Uncharted serisi, Call Of Duty serisi, Battlefield serisi, A Plague Tale serisi, Alan Wake. Daha başka oyunlarda vardır ama hikayesini beğendiğim, içine çeken oyunları yazdım.Beyler hikayede dümdüz akabileceğim sağla solla çok uğraşmadığım last of us tarzı oyunlar önerir misiniz ?
Açık haritası olan ama yan görevlerle uğraşmak istemezsen direk ana görevlere gidebileceğin God of War oyunlarına da bakmanı öneririm. Çok iyi, içine çeken hikayesi var.Tomb Raider serisi, Uncharted serisi, Call Of Duty serisi, Battlefield serisi, A Plague Tale serisi, Alan Wake. Daha başka oyunlarda vardır ama hikayesini beğendiğim, içine çeken oyunları yazdım.
eyvallah aga değerlendiricem hepsini sağolasınTomb Raider serisi, Uncharted serisi, Call Of Duty serisi, Battlefield serisi, A Plague Tale serisi, Alan Wake. Daha başka oyunlarda vardır ama hikayesini beğendiğim, içine çeken oyunları yazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açık haritası olan ama yan görevlerle uğraşmak istemezsen direk ana görevlere gidebileceğin God of War oyunlarına da bakmanı öneririm. Çok iyi, içine çeken hikayesi var.