- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kullandığım mouse pad bu. TrendyolScyrox v8 küçük, v6 ise ortası bombeli. Ayrıca benzer özelliklerdeki fareler 49, 56 gram iken Scyrox 39 gram yani hafif. Tutuşunuza hangisi uygunsa alabilirsiniz.
Kıyaslamanız için şöyle bırakayım. Mouse pad de şu, baskısı yapıştırma mouse padler gibi değil o yüzden bir tık canlı değil. Yüzey kumlu hissettiriyor. Ben de Black Edition vardı, gerçi onu 2-3 kere sildim ve 1-2 kere de yıkadım. Onun yüzeyi böyle kumlu hissettirmiyor.
Klasse Pro - 5 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Drake Dawn) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Pro - 5 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Drake Dawn) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şuan kullandığım mouse pad'ı mousem okumakta zorlanıyor galiba çünkü yakın zamanda kuzenim temudan bir mouse pad aldı ve normalde hareket ettirdiğimde sürekli takılma yaşayan mousem onun mouse padinde takılmamaya başladı. sizce attığınız mouse pad'de takılma yaşar mıyım?
Mouse hakkında gerçekten kafam karıştı diyebilirim, attığınız scyrox tatlı duruyormuş ama 250mah bataryası gözüme az geldi. rawm'ın bataryasına yukarıda birisi 300mah yazmıştı o da biraz az geldi. kaç saat götürürler bilemediğimden iadesi olmayan bir sitede şansımı denemek istiyor muyum bilemedim.