Akvaryum Kasa Karşılaştırması

Bu gorselde tam bize yakin olan ve iki camin birlestigi kisim duz cam seklinde. Yani beyaz serit gibi kisim yok. Sizdeki gonderinin ucuncu resimde ise o kosede de beyaz serit gorunuyor. Cerceve gibi durmus yani. O farkli geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Butceyi cok da zorlamak istemiyorum hocam ya daha 360mm sivi sogutma da alicam. Ondan dolayi kisitli tururyorum biraz. Birde nedendir bilmiyorum ama lianli markasina hic icim piyasaya ciktigindan beri. Garip bir gicik var icimde o markaya karsi :D
Kasa konusunda Lian Li tarafında hiç bir sorun yaşayan görmedim hocam en rahat geniş ve estetik kasalar'da top 1 sırada fanları kötüdür diğer parçaları iyi değildir vs onu bilmem ama almışken yılbaşından önce rahat geniş ferah kasa alıp o kasa nezdinde upgrade yapmak daha mantıklı.

Selam kıymetli arkadaşlar.
Sizlere yeni almayı düşündüğüm akvaryum kasa hakkında fikir danışmak için yazıyorum.
Konu belli 8kya kadar bütçe var akvaryum kasa alıcam siyah konsept olacak rgbsiz veya çok az rgbli. 3 model arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı ? daha iyi alternatif var mı bildiğiniz?

ilk model

ikinci model

üçüncü model
Bu Kadar Para verecek Olsam ve Akvaryum kasa ariyor Olsam Kesinliklke Attiginiz Hicbir kasayi almam Akvaryum kasada 2 Lider isim vardir hocam

1-HYTE
2-Lian LI

Hatta En iyisi HYTE Y60 veya uygun fiyata bulabilirseniz Y70 Ama LCD ekrani olmayan (HYTE Y70 Touch Turkiyede ucuk fiyatlara satiliyor LCD Ekrani oldugu icin) Kasa ama fanalar Lian Li olursa cok iyi olur

Bu Kadar Para verecek Olsam ve Akvaryum kasa ariyor Olsam Kesinliklke Attiginiz Hicbir kasayi almam Akvaryum kasada 2 Lider isim vardir hocam

1-HYTE
2-Lian LI

Hatta En iyisi HYTE Y60 veya uygun fiyata bulabilirseniz Y70 Ama LCD ekrani olmayan (HYTE Y70 Touch Turkiyede ucuk fiyatlara satiliyor LCD Ekrani oldugu icin) Kasa ama fanalar Lian Li olursa cok iyi olur
hytein ucuz modeli yok pek piyasada. sıvı soğutma da alacağımdan bi hyte kasa parasına hem sıvı soğutma hem kasa almak makul geliyor şuanlık. Lianli belki olabilir de hyte zor be kral

hytein ucuz modeli yok pek piyasada. sıvı soğutma da alacağımdan bi hyte kasa parasına hem sıvı soğutma hem kasa almak makul geliyor şuanlık. Lianli belki olabilir de hyte zor be kral
Yani Haklisiniz ben en son baktigimda 8K'ya bulunabiliyordu diye onerdim ama suan 9800TL mi ne olmus ama isterseniz 2.el'e bakinHyte Y60 veya hatta varsa Hyte Y70 (lcd olmayan surumu) Pazarlikla birlikte 8K altina alabiliyorsaniz Alin bence (Kasalar zaten demir ve camdan olusuyor yani Cizik Falan yoksa uzerinde sorun olacak baska bir sey yok yani kasalar diger PC bilesenlerine gore 2.elden nerdeyse gozunuz kapali alabileceginiz bir urun yani iste bozuktur vs. gibi bir derdinizde olmaz kasada)

Her neyse siz yinede bir bakin hocam cunku bence HYTE kasaya deger ileri donuk dusundugumuzde Hatta Ornek amacli Buralara bakin bi isterseniz ozellestirildiginde nasil gozuktugu hakkinda fikriniz olur

- https://www.reddit.com/r/Hyte/

- https://pcpartpicker.com/builds/
(Son attigim linkte arama kisamina HYTE Y60 veya ucuza bulursaniz Y70 yazmaniz gerek) Yani son olarak HYTE Y60 Daha kompakt Y70'e gore daha kucuk bir kasa haberiniz olsun

Ayrica dedigim Gibi Kasalar Demir ve camdan ibaret genel olarak bu yuzden Eger marka takintiniz yoksa Cin mali olan No name HYTE ve Lian Li kasalarin birabir cakmalari var interenette onlari da alabilirsiniz 3-4K bandinda onlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,553
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri