MCHOSE A5 PRO MAX - 1805 TL (NORDİC)

frqn

80+
Reaksiyon skoru
231
https://rationalkeys.com.tr/tr/a5-series-wireless-mouse
A5 ultra modeli ile karıştırmayın, realtek değil nordic mcu olan model. 4k alıcı kutu içeriğinden çıkmıyormuş, birçok mouse kullandım bence bu önemli bir konu değil.
Site genelinde farklı ürünlerde de indirim var, siteden ilk alışverişim ama güvenilir diye biliyorum. Bende magnezyum olan modelini aldım. Saygılar.

ultra ile malzeme kalitesi aynı mı

Aynı mouse'u kullanıyorum. Kocaman 4K dongle'ı ayrı satılıyor. A5 ultradan farkları daha dandik görünümlü ve yavaş açılan yazılımı, bluetooth modunda 250hz'de çalışabilen nordic mcu'su ve bana sesi daha az geldiğinden daha iyi hissettiren huano blue shell pink dot switch'leri. Ayrıca altta olduğundan basması zor olsa da dpi tuşuna profil değiştirme gibi gerekli bir kısayol hariç birçok komut verilebiliyor. A5 ultradan memnun olsam da nordic mcu'yu merak ettiğim için almıştım ancak henüz daha iyi olup olmadığına karar veremedim.

1k/1k 3395 - 1805 lira
8k/4k 3395 - 2329 lira

hangisi daha mantıklı siz karar verin

Ürünü bilmem de site oldukça güvenilir. Şüphesi olan arkadaşlar için söylemiş olayım. En az 5-6 yıldır buradan alışveriş yaparım. İlk açıldıgı zamanları bilirim. Yurtdışından mekanik klavye, mekanik klavye parçaları satarlardı. Büyümelerini görmek sevindirici...

Ekler

• IMG_20251228_013109ababa.webp
    IMG_20251228_013109ababa.webp
    469.5 KB · Hit: 108
a5 pro max mı bu mu acaba ?
Garip şekilde rampage daha iyi. 4k alıcı ve omron optik switch var. Bataryası düşük ama yine de 2 gün oynatır.

Satıcıya güvenmeyen arkadaşlar en son istanbulda dükkanları var

Garip şekilde rampage daha iyi. 4k alıcı ve omron optik switch var. Bataryası düşük ama yine de 2 gün oynatır.
aynen kararsız kaldım ama mchose söyledim yine de. 4k la pek işim olmaz 1k da takılırım diye. Bir de rampage 250mah mchose 500mah

1k/1k 3395 - 1805 lira
8k/4k 3395 - 2329 lira

hangisi daha mantıklı siz karar verin
Ben Scyrox V8'i 1K Hz ile kullanıyorum. Kutu içerisinde 8K Hz alıcısıyla geliyor. Bence halen 4K ve 8K Hz gereksiz. 2K Hz iş görüyor ama o da pil sömürüyor. Alıcısız alın, sonradan ileride alıcı alabilirsiniz. Veya daha iyi bir fareye geçersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a5 pro max mı bu mu acaba ?
Pek indirim yok gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,020
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01