Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 950
ismini bul youtube ya da dailymotion da arat bulursun ama ingilizce oluyor genelde onlar. ya da reklam izleyip uygulamasından izlicenBu shortslarda gezerken saçma dublajlı filmler çıkıyor ya onları ücretsiz izlemenin bi yolu var mı ekteki gibi
Teşekkürler reklam izleyince oluyorsa iyimis en son denedigimde ilk 10 bölüm fln reklamlı izlemiştim sonra para istedi diye hatırlıyorumismini bul youtube ya da dailymotion da arat bulursun ama ingilizce oluyor genelde onlar. ya da reklam izleyip uygulamasından izlicen
Bence hiç kimsenin zevkini yargılamamalısınız.Bunları izleip ne yapacaksın
bazen instada benimde karşıma çıkıyor ama özel olarak aramak saçma geldiBence hiç kimsenin zevkini yargılamamalısınız.
Ayrıca bazıları benimde hoşuma gitti uygulamayı yükledim ama iş dönüp dolaşıp satın almaya geliyor. Reklamların belirli limitleri var günde 5 defa gibi can sıkan bir şey sonra sildim ve bu tarz reklam önermeyi seçtim artık karşıma çıkmıyor![]()
Hint gibi saçma değiller AI değiller acayip bir şey çinliler yapıyor zannederim ki ama neticede para vermek gerekiyor oda hakları bence bir produksiyon var ortadabazen instada benimde karşıma çıkıyor ama özel olarak aramak saçma geldi
ama konular çok acayip bazen vazo sayesinde geçmişle bağlantı kuruyorlar bazen göz ışını sayesinde antikaların değerini buluyorlar kafaları çok acayipHint gibi saçma değiller AI değiller acayip bir şey çinliler yapıyor zannederim ki ama neticede para vermek gerekiyor oda hakları bence bir produksiyon var ortada![]()