Düşüneceğim ancak leviathan v4 hakkında biraz bilgilendirilirsem kararım v4 ten yana olacak gibi.https://ulugames.com.tr/products/incott-g23-v2-pro-hot-swap-wireless-mouse alırdım. İçinden ekstra 4 switch çıkıyor farenin içindeki switchi değiştirebiliyorsun. Sessiz switch vs var tıklama sesi olmadan kullanmak için. 3950 sensör,8k dongle, 500mah batarya, 55g. Tek eksisi bir tık büyük 126mm.
Leviathan V4 bende var, mouseun genel kalitesini ben beğendim. Malzeme kalitesi, performansı beni fazlasıyla tatmin etti. Dongledan drivera gerek kalmadan hz ayarlarını, dpi ayarlarını, lod ayarlarını yapabiliyorsunuz. Aklındaki soruları sorabilirsin cevaplarım.Düşüneceğim ancak leviathan v4 hakkında biraz bilgilendirilirsem kararım v4 ten yana olacak gibi.
Mousepadlerle ilgili hiçbir bilgim yok ancak mouse sipariş ettikten sonra bana da lazım olacak. Öneri fena olmazdı.Ne kadar çok bilgi kirliliği var. Birisi ES21 birisi ER21 daha iyi demiş. Bir başkası sorun var diğer sorun yok demiş. Hangisi doğru? Bir de bu fareleri güzel mousepadlerde kullanmak gerekiyor tam istediğimiz akıcılığı almak için değil mi? Ek olarak önerebileceğiniz mousepad var mı? 90x40 kullanıyorum ama enine olan boyu tatmin etmemeye başladı artık. Yeterli gelmiyor o yüzden daha çok kare şeklinde mousepad düşünüyorum.
Er 21 i aslında beğendim aklımdaki soru biraz üstüne çıkıp v4 alınır mı? buna değermi? Leviathan v4 ü görmeden önce er 21 pronun siparişini geçecektim ki v4ü gördüm sizce geçlirmi ve neden?Leviathan V4 bende var, mouseun genel kalitesini ben beğendim. Malzeme kalitesi, performansı beni fazlasıyla tatmin etti. Dongledan drivera gerek kalmadan hz ayarlarını, dpi ayarlarını, lod ayarlarını yapabiliyorsunuz. Aklındaki soruları sorabilirsin cevaplarım.
Hocam Leviathan v4ü nereden satın alacaksınız? Google'a yazdığımda TL ile satılan bir yer bulamadım. Merak ettiğim için inceleyecektim.Er 21 i aslında beğendim aklımdaki soru biraz üstüne çıkıp v4 alınır mı? buna değermi? Leviathan v4 ü görmeden önce er 21 pronun siparişini geçecektim ki v4ü gördüm sizce geçlirmi ve neden?
Wraith'den alacaksan oradan fare almazdım iade almıyorlar vs gibi bir çok şikayet var. Ben ya Scyrox v6/v8 ya Incott G23 V2 Pro alırdım. Scyrox'un artısı daha hafif ve küçük. Incott G23 V2 Pro'un en büyük artısı switchleri değiştirebiliyorsun zevkine göre tek switch sesiyle yaşamak zorunda değilsin. Başın ağrıdı mı çıkar tak Huano sessiz switchi keyfine bak.Düşüneceğim ancak leviathan v4 hakkında biraz bilgilendirilirsem kararım v4 ten yana olacak gibi.
İki mouseda rawm markasının kaliteli modelleri. Aralarındaki tek fark ER21 biraz daha ergonomik ve V4 modeline göre mcu'su düşük. 680 Lira fark vermek tamamen size kalmış bir şey, ben alıcak olsam iyisi olsun diyip v4 alırdım 3580 liraya geliyor zaten.Mousepadlerle ilgili hiçbir bilgim yok ancak mouse sipariş ettikten sonra bana da lazım olacak. Öneri fena olmazdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Er 21 i aslında beğendim aklımdaki soru biraz üstüne çıkıp v4 alınır mı? buna değermi? Leviathan v4 ü görmeden önce er 21 pronun siparişini geçecektim ki v4ü gördüm sizce geçlirmi ve neden?
Hocam Leviathan v4ü nereden satın alacaksınız? Google'a yazdığımda TL ile satılan bir yer bulamadım. Merak ettiğim için inceleyecektim.
her şey için teşekkürler v4 alacağım karar verdim.İki mouseda rawm markasının kaliteli modelleri. Aralarındaki tek fark ER21 biraz daha ergonomik ve V4 modeline göre mcu'su düşük. 680 Lira fark vermek tamamen size kalmış bir şey, ben alıcak olsam iyisi olsun diyip v4 alırdım 3580 liraya geliyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Bildiğiniz bir kupon yok ise ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsanız 3580 liraya geliyor bilginiz olsun.her şey için teşekkürler v4 alacağım karar verdim.
Hayırlı olsun hocam. Kullandıktan sonra bilgilendirirsiniz. Yukarıda da söylendiği gibi ürün açıldıktan sonra iade alınmıyor haberiniz olsun. Bir de hangi oyunlar için ya da hangi kullanım için alacaksınız? Farem var ama daha iyi bir fare almayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi aktarırsanız mutlu olurum.her şey için teşekkürler v4 alacağım karar verdim.