Dolu dolu bir kablosuz oyuncu faresi arıyorum

sizce scyrox v6 v8 gibi modeller veya mchose a5 ultra gibi modellere bakabilirmiyim. önerdiğiniz mouselara kıyasla tavsiye edeceğiniz başka marka veya model varmı?

Click problemli mouse alınmaz bence. Ayrıca shape olarak buna benzeyen birsürü model var. Bende ER21 Pro kullanıyorum herhangi bir rahatsızlık veya ağrıma yaşamadım.
click problem yaratmaz. biz önerileri yaptık artık gerisi konuyu açan kişide. mesela sh01 de mükemmel ama baya küçük. bir yandan hotswap olması mükemmel bir detay

Tek eksiği Rgb olmuş sanırım. Yorumları şahane

sizce scyrox v6 v8 gibi modeller veya mchose a5 ultra gibi modellere bakabilirmiyim. önerdiğiniz mouselara kıyasla tavsiye edeceğiniz başka marka veya model varmı?
Scyrox modellerde batarya sorunu görülüyor. A5 Ultra ise bu fiyatını haketmiyor. ER21 Pro alırsanız en iyisini yaparsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek eksiği Rgb olmuş sanırım. Yorumları şahane
RGB olsa batarya ömrü düşer. Bence iyi olmuş RGB olmaması.

bende scyrox v6 var mükemmel bir şey ama batarya düşük haberin olsun.

Küçük bir elim var.
scyrox v6 olabilir eline tüy gibi hafif ve kusursuz bir şey

bilmediğimden soruyorum hocam wraith taksit yapıyor mu
yapıyor ama faiz koyuyor

Scyrox modellerde batarya sorunu görülüyor. A5 Ultra ise bu fiyatını haketmiyor. ER21 Pro alırsanız en iyisini yaparsınız.

RGB olsa batarya ömrü düşer. Bence iyi olmuş RGB olmaması.
er21 ile es21 modeli switchleri farklı imiş sizce hangisi daha iyi?

Leviathan v4 ile er 21 pro arasındayım. Bütçenin biraz üstüne çıkıp leviathan v4 almalımıyım. V4 hakkında neler anlatabilirsiniz?

Geri