Evet hissedersin. Amiral gemisi diyebiliriz şuan. PAW3950 sensör ve Nordic 52840 MCU bulunuyor.satmak gibi bir düşüncem yok hocam ama farkı hissedersin dersen alıcağım şimdi![]()
click problem yaratmaz. biz önerileri yaptık artık gerisi konuyu açan kişide. mesela sh01 de mükemmel ama baya küçük. bir yandan hotswap olması mükemmel bir detayClick problemli mouse alınmaz bence. Ayrıca shape olarak buna benzeyen birsürü model var. Bende ER21 Pro kullanıyorum herhangi bir rahatsızlık veya ağrıma yaşamadım.
Tek eksiği Rgb olmuş sanırım. Yorumları şahane![]()
RAWM ER21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
el büyüklüğün nedir?sizce scyrox v6 v8 gibi modeller veya mchose a5 ultra gibi modellere bakabilirmiyim. önerdiğiniz mouselara kıyasla tavsiye edeceğiniz başka marka veya model varmı?
Scyrox modellerde batarya sorunu görülüyor. A5 Ultra ise bu fiyatını haketmiyor. ER21 Pro alırsanız en iyisini yaparsınız.sizce scyrox v6 v8 gibi modeller veya mchose a5 ultra gibi modellere bakabilirmiyim. önerdiğiniz mouselara kıyasla tavsiye edeceğiniz başka marka veya model varmı?
RGB olsa batarya ömrü düşer. Bence iyi olmuş RGB olmaması.Tek eksiği Rgb olmuş sanırım. Yorumları şahane
bilmediğimden soruyorum hocam wraith taksit yapıyor muEvet hissedersin. Amiral gemisi diyebiliriz şuan. PAW3950 sensör ve Nordic 52840 MCU bulunuyor.
scyrox v6 olabilir eline tüy gibi hafif ve kusursuz bir şeyKüçük bir elim var.
yapıyor ama faiz koyuyorbilmediğimden soruyorum hocam wraith taksit yapıyor mu
er21 ile es21 modeli switchleri farklı imiş sizce hangisi daha iyi?Scyrox modellerde batarya sorunu görülüyor. A5 Ultra ise bu fiyatını haketmiyor. ER21 Pro alırsanız en iyisini yaparsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RGB olsa batarya ömrü düşer. Bence iyi olmuş RGB olmaması.
TTC switchler daha iyi. Yani ER21 Pro.er21 ile es21 modeli switchleri farklı imiş sizce hangisi daha iyi?
Es21 pro kesinlikle daha iyi. Ekstra olarak Conlife kodu ile alırsan 2900e denk geliyor bilgin olsun.er21 ile es21 modeli switchleri farklı imiş sizce hangisi daha iyi?