Dolu dolu bir kablosuz oyuncu faresi arıyorum

yalcn4006

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3000
Öncelikle 2026 ya girmeden 3000TL bir bütçe ile sipariş gerçekleştirmek istiyorum. Kablosuz mouse olması gerekiyor ama pille çalışan hiçbir modeli istemiyorum. Fiyatına göre aynı fiyat bandındaki ürünlere kıyasla gerçekten özellik ve kalite bakımından dolu dolu bir kablosuz oyuncu faresi arıyorum. Neredeyse her zaman palm grip şeklinde bir tutuşum var nadiren claw şeklinde bir tutuş sergileyebiliyorum. Tavsiye edeceğiniz mouse ları rakipleriyle kıyaslayarak aynı şekilde teknik özellikleri hakkında bilgilendirerek yaparsanız benim için karar vermek daha kolay olur. Beyaz olursa mutlu olurum.

Öncelikle 2026 ya girmeden 3000TL bir bütçe ile sipariş gerçekleştirmek istiyorum. Kablosuz mouse olması gerekiyor ama pille çalışan hiçbir modeli istemiyorum. Fiyatına göre aynı fiyat bandındaki ürünlere kıyasla gerçekten özellik ve kalite bakımından dolu dolu bir kablosuz oyuncu faresi arıyorum. Neredeyse her zaman palm grip şeklinde bir tutuşum var nadiren claw şeklinde bir tutuş sergileyebiliyorum. Tavsiye edeceğiniz mouse ları rakipleriyle kıyaslayarak aynı şekilde teknik özellikleri hakkında bilgilendirerek yaparsanız benim için karar vermek daha kolay olur. Beyaz olursa mutlu olurum.
kesinlikle rawm es21 pro

kesinlikle rawm es21 pro
superlıght 1 den geçilir mi

rawm es21 pro bu modele göre hangisi tercih edilmeli farkları neler?

Rakiplerine kıyasla ne gibi artıları mevcut?
malzeme kalitesi vs çok iyi. özellikleri zaten üst düzey. incelemelerini izle birtane kötü yorum bulamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

superlıght 1 den geçilir mi
geçilir. superlight 2 eskidi artık zaten ikinci el piyasası öldü. elinden çıkarıp bunu tercih edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rawm es21 pro bu modele göre hangisi tercih edilmeli farkları neler?
bu ergonomik mouse şekli iyi değil. es21 pro al geç.

valla hocam ben logitech pro wireless dan aşırı memnunum. Makro desen var, mouse hissiyatı gayet iyi. En önemliside şarjı aşırı uzun süre götürüyor baya baya yani.

Geri