Wraith'ten aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmiyor.

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
753
salı sabahı mouse ve klavye aldım ama hala kargoya verilmedi soruyorum verilecek mi diye 18.00'a kadar diyorlar ama hiç değişiklik yok sebebi nedir?

Wraith işte dedik size ürün almayın diye umarım bozuk çıkmaz da uğraşmazsın.
1600 TL'ye önerebileceğiniz mouse var mıdır? a9 plus almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wraith işte dedik size ürün almayın diye umarım bozuk çıkmaz da uğraşmazsın.
almayın denseydi almazdım a9 plus al dediler onu aldım

salı sabahı mouse ve klavye aldım ama hala kargoya verilmedi soruyorum verilecek mi diye 18.00'a kadar diyorlar ama hiç değişiklik yok sebebi nedir?
Dolandırıcı değiller hocam arayıp sorun ilgilenirler diye düşünüyorum bende oradan mouse aldım 1800 civarına sorunsuz geldi.

Dolandırıcı değiller hocam arayıp sorun ilgilenirler diye düşünüyorum bende oradan mouse aldım 1800 civarına sorunsuz geldi.
İletişim numaraları belirtilmemiş veya ben bulamadım, canlı desteğe yazdım ama 18.00'a kadar diyorlar. şu anda da aktif değiller.

Adamlar yazmış halbuki gecikebilir diye ama.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-30 172743.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-30 172743.webp
    7.4 KB · Hit: 94
Adamlar yazmış halbuki gecikebilir diye ama.
Sabah 2 gün yazıyordu şimdi mi 3 5 gün oldu en başta gördüm zaten ben onu en geç çarşamba geleceğini göze alarak satın aldım.

Ben de sipariş verdim dün, yılbaşı sonrasına kalır gibi geliyor senin de. Umarım bugün verilir

2015'te mngden getirttiğim everest klavye mouse seti 3 günde gelmişti.

kargoya verseler ne olacak hocam yılbaşında zaten kargolar kapalı haftaya pazartesi salı gelir anca o

kargoya verseler ne olacak hocam yılbaşında zaten kargolar kapalı haftaya pazartesi salı gelir anca o
istanbul içine diğer gün teslimat sağlanıyor salı sabahı aldım ve 14.00 a kadar aynı gün kargo başlığı adı altında aldım ben aldıktan sonra yukarıya 2 gün gecikebilir yazdılar bugün kargoya verilse bile yılbaşından önce alabiliyordum bugünde 3 -5 gün yazmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,730
Üyeler
186,937
Son üye
enesmsk
Geri