Wraith işte dedik size ürün almayın diye umarım bozuk çıkmaz da uğraşmazsın.salı sabahı mouse ve klavye aldım ama hala kargoya verilmedi soruyorum verilecek mi diye 18.00'a kadar diyorlar ama hiç değişiklik yok sebebi nedir?
1600 TL'ye önerebileceğiniz mouse var mıdır? a9 plus almıştım.Wraith işte dedik size ürün almayın diye umarım bozuk çıkmaz da uğraşmazsın.
almayın denseydi almazdım a9 plus al dediler onu aldımWraith işte dedik size ürün almayın diye umarım bozuk çıkmaz da uğraşmazsın.
Dolandırıcı değiller hocam arayıp sorun ilgilenirler diye düşünüyorum bende oradan mouse aldım 1800 civarına sorunsuz geldi.salı sabahı mouse ve klavye aldım ama hala kargoya verilmedi soruyorum verilecek mi diye 18.00'a kadar diyorlar ama hiç değişiklik yok sebebi nedir?
İletişim numaraları belirtilmemiş veya ben bulamadım, canlı desteğe yazdım ama 18.00'a kadar diyorlar. şu anda da aktif değiller.Dolandırıcı değiller hocam arayıp sorun ilgilenirler diye düşünüyorum bende oradan mouse aldım 1800 civarına sorunsuz geldi.
istanbul içine diğer gün teslimat sağlanıyor salı sabahı aldım ve 14.00 a kadar aynı gün kargo başlığı adı altında aldım ben aldıktan sonra yukarıya 2 gün gecikebilir yazdılar bugün kargoya verilse bile yılbaşından önce alabiliyordum bugünde 3 -5 gün yazmışlar.kargoya verseler ne olacak hocam yılbaşında zaten kargolar kapalı haftaya pazartesi salı gelir anca o