Yardım 75-80K Hangi Laptopu Almalıyım?

hywo_o

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar kararsız kaldım bu ikisi haricinde de onerebilirsiniz max 80k olacak sekilde.lenovoda oled olmasi güzel ama uzun ömürlülük açısından düşündürücu 5-6 sene kullanmayi dusunuyorum.birde hiç laptopum olmadi lenovo sanirim 90 dereceleri görüyomuş işlemcisi bu normal mi? Hangisini tavsiye edersiniz?

Siteden dolayı mı riskli diyorsun
Yeni marka olmasindan dolayi diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2023 model tuflar sıkıntılıydı 2024 ve 2025 modellerde herangi bir sıkıntı yok. Lenovo loqlara da sıkıntılı diyorlar aynı şekilde hp laptoplarda sıkıntılı o zaman laptop alınmayacak bu gidişle.
Loqlara yanaşmiyorum zaten dediğiniz gibi herkes bir sorun yaşiyor.fazla para vereceğim içinde saglam olsun istiyorum

Yeni marka olmasindan dolayi diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Loqlara yanaşmiyorum zaten dediğiniz gibi herkes bir sorun yaşiyor.fazla para vereceğim içinde saglam olsun istiyorum
Önerdiğim Asus bu bütçedeki en iyisi güvenle alabilirsiniz. Şu laptop kesinlikle sorunsuzdur diyebilecek bir model yok.

Önerdiğim Asus bu bütçedeki en iyisi güvenle alabilirsiniz. Şu laptop kesinlikle sorunsuzdur diyebilecek bir model yok.
Az daha düşünüp karar vericem o zaman amacım tam olarak oyun oynamakta değil bu arada yazılım okuyorum ileride oyun geliştirmeden gidicem.Yani render,edit,animasyon vs işleri girebilir.Arada oyun oynarim diye düşünüyorum sadece.

Az daha düşünüp karar vericem o zaman amacım tam olarak oyun oynamakta değil bu arada yazılım okuyorum ileride oyun geliştirmeden gidicem.Yani render,edit,animasyon vs işleri girebilir.Arada oyun oynarim diye düşünüyorum sadece.
Bende yazılım okuyorum tuf 2024 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. düşünüp karar verin daha güçlü işlemcili oyun laptopu olmayan modellerde tercih edebilirsiniz.

Geri