Yardım Yakında zamanda 850watt psu almayı düşünuyorum öneriler lazım

ReingX

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6000

ben buna baktım bütcem 5000 6000 arası bu fiyatlara bunu bulabildim sizce alınır mı?.Sizin tavsiyelerniz neler
fsp veya nzxt

ben buna baktım bütcem 5000 6000 arası bu fiyatlara bunu bulabildim sizce alınır mı?.Sizin tavsiyelerniz neler
Yanlış hatırlamıyorsam bu sorunlu model olması lazım, Raijintrek olur en ucuz o gibiydi. MSI MPG de olur, Vatan da 7k civarı bir şeydi.

Vatan'da yılın son kampanyası var MSİ ürünlerinde sepette indirim var.

Ben peşin fiyatına 3 taksit şu ürünü alırdım.

O üstteki markayı forumlarda parlatıyorlar ama Realde alan kullanan ne birini gördüm ne reklamını yapan tanıtan gördüm. Tek satan yerde Teknobiyotik.

Fiyat avantajı olsa alınabilirde ( Eskide 5k altı idi sanki o zaman mantıklıydı şuan ben olsam almam şahsen.

Vatan'da yılın son kampanyası var MSİ ürünlerinde sepette indirim var.

Ben peşin fiyatına 3 taksit şu ürünü alırdım.

O üstteki markayı forumlarda parlatıyorlar ama Realde alan kullanan ne birini gördüm ne reklamını yapan tanıtan gördüm. Tek satan yerde Teknobiyotik.

Fiyat avantajı olsa alınabilirde ( Eskide 5k altı idi sanki o zaman mantıklıydı şuan ben olsam almam şahsen.
Evet biraz fiyat yaklaştı. Onun dışında o psu test edilmiş, 1000w ı platinum verimlilik almış, kendini kanıtlamış bir psudur. 850w ı da bence gold yani kötü bir ürün değil. Bu tür şeyler bize özel değil illa diğer ülke pazarlarında da ucuz olup iyi olan ürünler oluyor ve fazla bütçesi olmayan insanlar seçebilir.

Bende 7k ya yine MPG alırdım, feedback ile kabaca 6k olacak yine. Hem ana kart, gpu da MSI ise uyumluluk sorunu diye bahane üretilemez😂

Geri