arka kapağı söküp 4 delik açıp tuttttturun hocaaaamBu fiyatta çok iyide monitörümün vesa desteği yok maalesef![]()
arka kapağı söküp 4 delik açıp tuttttturun hocaaaamBu fiyatta çok iyide monitörümün vesa desteği yok maalesef![]()
Yani kendini direkt yukarı atması normalmonitör kolunda toplam 3 adet sıkma vidası bulunuyor, kendinize göre ayarlayın.
ilk başta evet vidasını sıkmadıysanız normal, daha sonra kolu aşağı eğip o vidayı sıkarsanız kendini salmaz direkt yukarıya doğruYani kendini direkt yukarı atması normal
ilk başta evet vidasını sıkmadıysanız normal, daha sonra kolu aşağı eğip o vidayı sıkarsanız kendini salmaz direkt yukarıya doğru
Evet benimkide bugün geldi vida ayarlarını yapınca düzgünce oldu.bende ilk defa aldım taktım monitörü la düşüyor ortadaki dirsek vidayı sıktım sıktım hala düşüyor meğersem gevşetmem lazımmışBöyle olması normal midir?Güvenemediğim için monitörü takmadım.
Lagkaptenlerde de öyle mi bilmiyorum ama linnmonlarda ayakların takıldığı yer karton değil, tam oraya denk gelmişse sorun olmaz herhalde. Ama diğer kısımlar baya riskli gibi gördüğüm kadarıyla, genelde çökmüş. İnşallah sizinkinde sorun çıkmaz.Bende de ikea lagkapten var içi karton masa ama umursamadım 27lik monitörü taktım. Masanın ayağına yakın taktım mengeneyide biraz fazla sıktım umarım ilerde bi sıkıntı olmaz
sana mantıklıPiyasa fiyatından alsam kesin iade ederdim de 800 liraya almışken dursun dedim 40 inçe de uygun olsa benim takacağım monitör ölçüsü değişmeyecek![]()
hocam iptal yerine bize satabilir misin2 tane aldım.
Normal de var benim eski tipte.
Belki iptal ederim.
O kauçus,plastik şeyleri bende yapmadım koymak lazımmıydı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
baya yer açtı ama siyah minik aparatlar ile montajlayamadım vida boyu yetmedi onlarsız monitöre montajladım zararı olur mu bir de eski model mi anlamadım ben
Kullanırım gibi hocam.hocam iptal yerine bize satabilir misin