🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

benim kim oldugumu, bu gune kadar disneyden tut da devlet kurumlarına kadar nelerle uğraştığımdan, kimlere dava açtığımdan haberin mi var ? sadece emniyet kemeri arızalı diye gizli kusurdan eski araç sahibine dava açıp 3 yıl onunla uğraştım. ne anlatıyorsun burada birader ? haklarımı da neyi savfunmam gerketiğini de iyui bilirim.

adamlar kocaman oraya outlet aksesuarlar yazmış. kaldı ki ürün kullanılmadıgı surece biraz insanlığı olan %80 indirimle ürün satan adama kutu açık diye eleştırıde bulunmaz. neyse engelledim seni. senin gibi çöpcülerle uğraşacak zamanım yok. ağlayıp duruyorsun sağda solda salya sümük

hakkını aramayı hatalı fiyata konulmuş ürün toplayıp tüketici hakem heyetine vermekten ibaret sanan adam bana haklarımı savunmayı öğretiyor şaka gibi

adamlar 4500-5000 tl ye satılan ürünü 490 tl ye satıyor. yok sıfır aldım konusurum demeye insan utanır ya
Ne boş yaptın be bilader.

MagSafe 1m olan stok gelmiş almak isteyen varsa haberi olsun. 2metre olanda gelmiş.

Son düzenleme:
1767193668595.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,199
Üyeler
187,467
Son üye
yago1234
Geri