🔥İndirim Dream D20 Robot Süpürge 🔥13.999₺

Robot süpürgenin amacı zaten pratiklestirmek arkadasinda dolandıktan sonra bı anlamı kalmıyor 😁 ben 1 2 ayda 1 boşaltıyorum
valla bende xiaomi pro 2 var ne arkasında dolanıyom ne bişey yapıyom kafam esince haznesini alıp çöpe boşaltıyorum 10sn sürüyo dolanmak tabiri 10sn ise dolan hocam 😅

Bende hazneliyi gereksiz buluyorum elime yapışmıyor arada alıp döküyorum gereksiz para bence
ben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek var

ben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek var
onunla evi süpürene kadar imanın gevriyor robot kadar iyisi yok kullanmayı bilene

Onun yeride ayrıda ne bileyim hocam çok farklı ya hepsini denedim ama cidden kalite fark ediyor kablolu süpürge olarak philips robot süpürge olarakta xiaomi kullanıyoruz. Eski e nazaran çekim güçleri o kadar fazla ki o yüzden eski süpürgeler çile yaa 😅 teknoloji geliştikçe pratikleşiyor her şey teknolojiye uymak lazım 😉

Geri