Sepette 2000₺ Kuponu aktif ediniz
Dreame D20 Robot Süpürge, 13.000 Pa Emiş Gücü
Dreame D20 Robot Süpürge, 13.000 Pa Emiş Gücü
Bende hazneliyi gereksiz buluyorum elime yapışmıyor arada alıp döküyorum gereksiz para benceHaznesiz robot süpürge almayı mantıklı bulmuyorum
Robot süpürgenin amacı zaten pratiklestirmek arkadasinda dolandıktan sonra bı anlamı kalmıyorBende hazneliyi gereksiz buluyorum elime yapışmıyor arada alıp döküyorum gereksiz para bence
valla bende xiaomi pro 2 var ne arkasında dolanıyom ne bişey yapıyom kafam esince haznesini alıp çöpe boşaltıyorum 10sn sürüyo dolanmak tabiri 10sn ise dolan hocamRobot süpürgenin amacı zaten pratiklestirmek arkadasinda dolandıktan sonra bı anlamı kalmıyorben 1 2 ayda 1 boşaltıyorum
ben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek varBende hazneliyi gereksiz buluyorum elime yapışmıyor arada alıp döküyorum gereksiz para bence
onunla evi süpürene kadar imanın gevriyor robot kadar iyisi yok kullanmayı bileneben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek var
Onun yeride ayrıda ne bileyim hocam çok farklı ya hepsini denedim ama cidden kalite fark ediyor kablolu süpürge olarak philips robot süpürge olarakta xiaomi kullanıyoruz. Eski e nazaran çekim güçleri o kadar fazla ki o yüzden eski süpürgeler çile yaaben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek var
Bu fiyatta çok fazla seçenek yok zaten hocam karar seninBeyler alınır mı? Anneme hediye düşünüyorum.
Alınır.Beyler alınır mı? Anneme hediye düşünüyorum.
Alınır.