Akbank Kredi Kartı üyelik ücreti kesmiş

Reaksiyon skoru
184
Dostlar akbank kredi kartına üyelik ücreti kesmiş. Aynı zamanda maaşlı müşteriyim. Bunu nasıl iade ettirebilirim.
12412.webp

İtiraz edince geri iade yapıyorlar. Her sene kontrol edip itiraz etmek gerekli böyle olduğu için kapattım

Mobil bankacılıktan asistana gir "canlı destek" yaz. Ordan müşteri temsilcisine bağlıycak. Derdini anlatınca parayı geri yatırıyor

işbankası böyle değil adamlar bize üyelik ücreti almamak için 1 yılda 180 bin tl harcamanız lazım diyor falan filan ne yaparsanız yapın diyor yatırımım işbankasında kredi kartı iş bankasında yaptıkları muameleye bak

ödenecek taksidin varsa iptal etmiyor şeytanın çocukları ama taksidin yoksa iptal edin kredi kartımı kapatın kullanmıcam deyip tehdit ediyorsun iptal ediyorlar.

ödenecek taksidin varsa iptal etmiyor şeytanın çocukları ama taksidin yoksa iptal edin kredi kartımı kapatın kullanmıcam deyip tehdit ediyorsun iptal ediyorlar.
yok Hacı vallaha taksitle aldım birşeyler olmasa kapatcam vallaha sinir bozucu yok şöyledir böylede diyorlar taktik verin işcepe
Kullanmakta olduğum kredi kartımdan yıllık kart aidatı tahsil edilmiştir.
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında,
aidatsız kredi kartı seçeneği sunulması zorunludur.

Bu kapsamda alınan yıllık kart aidatının tarafıma iadesini,
aksi halde aidatsız kredi kartına geçiş yapılmasını talep ediyorum.
bunu yazdım dilekçe şikayet kısmına artık ya ilgilenicekler ya da boşa gitcek kimse de aidatsız kart mı verelim demeden aidatlı kart veriyor

Zamanında bende uğraşmıştım bir kaç sefer aldım chip para olarak yatırdılar kesilen aidat kadar, ama artık pek uğraşmıyorum yıl içerisinde zaten kampanya vs. şeylerden o parayı fazlasıyla çıkarıyorum, ama tabi siz hakkınızı arayın umarım alabilirsiniz paranızı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,685
Üyeler
187,378
Son üye
ramatov
Geri