🔥İndirim LG XBOOM CK43 Müzik Sistemi 300W 22.500TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcının yorumları genel olarak olumlu fiyatı epey düşmüş ama ürün hakkında bilgim yok. 2-3 gündür bakıyorum hala aynı fiyata muhtemelen fiyat hatası değildir diye düşünüyorum. 3 ay peşin fiyatına taksit var çoğu kartta. Değerlendirebilirsiniz

500 tl ye alıp iade etmiştim ufak bi problemden dolayı, buna bu parayı verene kadar z906 al daha iyi, amfisi ve hoparlörü z906 dan daha çok yer kaplıyor, keyifli ama sadece müzik sistemi, dizilerde yani multimedya vs yaramıyor, bu parayı bırak max ederi 7-8k falan olurdu z906 nın yanında, zaten bu modeli sıfır satanda yoktur, muhtemelen teşhir yada iade edilmiş ürün olabilir çünkü çok eski model

Arkadaşlar zamanında asgari ücret 1400 küsür tl miydi neydi. Bir yerde çalışıyordum ve o zamanlar maaşım 2000 küsür idi. Bu gördüğünüz 2 hoparlor artı devasa 2 tane subwoofer dikine olanlardan vardı. birde ortadaki dj setupu gibi şey. 2200 tl'idi almamıştım ben slak gibi. İş hayatına yeni girmişiz kredi kartından çekiniyorduk alışveriş kredisinden çekiniyorduk almadık. Şuan alsaydık belkide değeri 60-70K falandı heralde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG MR11 2300W Çok yüksek ihtimal bu olması lazım. !fiyatı fena değilmiş

Arkadaşlar zamanında asgari ücret 1400 küsür tl miydi neydi. Bir yerde çalışıyordum ve o zamanlar maaşım 2000 küsür idi. Bu gördüğünüz 2 hoparlor artı devasa 2 tane subwoofer dikine olanlardan vardı. birde ortadaki dj setupu gibi şey. 2200 tl'idi almamıştım ben slak gibi. İş hayatına yeni girmişiz kredi kartından çekiniyorduk alışveriş kredisinden çekiniyorduk almadık. Şuan alsaydık belkide değeri 60-70K falandı heralde.
Üzücü olmuş hocam fiyatına göre ses kalitesi nasıl sizce bu ürünün almayı düşünen arkadaşlar için fikrinizi yazarsanız güzel olur.

İse yaramaz ne ses kalitesi ne tonlama var sadece yuksek ses bunun yerine daha uygun fiyata partybox 110-120 alin

Geri