Çözüldü✓ 90 bin tl peşin fiyata 6 taksit alınır mı ?

Zamanım yok kelimesi bana çok absürt geliyor.7/24 çalışıyor musunuz?Cs ayarlarınız içinde amd ekran kartı derken ne ayarı bu?Sistem atılmış alınmaz diyip öneri sunuluyor her şeye bir bahane bulunmuş gibi şu an.
Askeriyede hudut bölgesinde subayım kardeşim 10 ay boyunca dışarı çıkamıyorum başka sorun var mı? Ayarlarım ise Nvidia ayarladı yıllardır bunu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart ram ssd ekran kartı psu soğutucu fiyatına göre kötü sen bilirsin
Anladım peşin para ile almam daha uygun olacak o zaman taksitli iyi sistemler baya pahalıya geliyor çünkü

Askeriyede hudut bölgesinde subayım kardeşim 10 ay boyunca dışarı çıkamıyorum başka sorun var mı? Ayarlarım ise Nvidia ayarladı yıllardır bunu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım peşin para ile almam daha uygun olacak o zaman taksitli iyi sistemler baya pahalıya geliyor çünkü
Hayırlı görevler kardeşim. Nakit varsa 2. El x3d li 4070 super li sistemler var sarı sitede oradan bakabilirsin. Şu an ram fiyatları aşırı arttı uyguns gelmiyor. Geçen hafta yazmış olsan vatanda kampanya vardi 50-60 arası hallederdik belki

Hayırlı görevler kardeşim. Nakit varsa 2. El x3d li 4070 super li sistemler var sarı sitede oradan bakabilirsin. Şu an ram fiyatları aşırı arttı uyguns gelmiyor. Geçen hafta yazmış olsan vatanda kampanya vardi 50-60 arası hallederdik belki
Sağolsın kardeşim nakit para ayarlayıp öyle yapacağım gibi

Trendyol peşin fiyatına taksit sistemlerinde, diğer siteler gibi taksit için alacağı pay fiyata ekleniyor. Peşin fiyatına taksit saçmalığına kanmayın. Farklı bir siteden daha uygun sistem bulun ve ona taksit ekleyin. Yine benzer fiyata denk gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,232
Üyeler
187,015
Son üye
1283k4zey
Geri