Ryzen 5 7600X Boş Sıcaklık 80°

kalinz

80+
Reaksiyon skoru
17
Yeni sistemimi topladım ve test etmeye başladım şoka uğradım. 7600x boşta masaüstünde 80° de çalışıyor. Bu işlemci için bu ısılar normal mi? benim bildiğim kadarıyla işlemciler boşta 40° normal. fakat 80° baya absürt gibi geliyor. İnternette araştırdığımda herkes aynı şeyi söylüyor fikriniz nedir.

Stok fan ile kullanıyorum şuanda fakat soğutucu ile alakalı olabileceğini sanmıyorum çünkü internette sıvı soğutucu ile kullananlar bile 70 80° de kullanıyorlarmış

Undervolt yap bi birdr saçma olacak ama jelatin filan yoktu dimi..

Yok yok onlara dikkat ediyorum. m2 de vardı söktüm özellikle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 ay sonra alıcam kafaya koydum. ben bu stresle yaşayamam :D
Taksit olayı varken kanka iyi bi sıvı soğutucu al Corsair öneririm 3 4k civarı 5 yıl garanti oluyor

İşlemci kullanımı yüzde kaç. Arka planda çalışan bir uygulama olabilir.

Ekran Görüntüsü (3).webp

phantom spirit öncesi sonrası

Ekran Görüntüsü (4).webp

İçerisinden çıkan macun gayet kaliteli ekstra masraf ettirmez. 1000 lira veriyosun rahatca kullanıyorsun (:

Taksit olayı varken kanka iyi bi sıvı soğutucu al Corsair öneririm 3 4k civarı 5 yıl garanti oluyor
Zaten şuan 40k taksit ödüyorum kanka onları bekliyorum 1-2 ay geçsin rahatlıyım sonra alıcam ondan yana sıkıntı yok ama sıvı soğutucu düşünüyorum sistemle uyumlu olması için

İşlemci kullanımı yüzde kaç. Arka planda çalışan bir uygulama olabilir.
Biosta bir iki ayar değiştirdim 60a kadar düştü ve işlemci kullanımı 0 yani masaüstünde dümdüz şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri