5070TI sistemimin parçaları uyumlu mu?

Casp

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
130000
Inno3d x3 5070ti oc
R7 7800x3d tray
Msi x670-E tomahawk wifi
Patriot 2x16gb 6000mhz cl30
Kioxia exceria pro 7300-6400 2tb ssd
Asus prime lc 360mm aio
Nzxt h9 flow akvaryum kasa non rgb
Msi mpg a850g 80+gold psu

Başlıkta da yazdığım gibi arkadaşlar bu sistemi topladım parçaların uyumlu olup olmadığını araştırdım ancak gözümden kaçmış olabilir kontrol edebilir misiniz? Ayrıca toplam 130bin tuttu sizce pahalı mı parçalar fiyatını hak ediyor mu? Ona göre hala iade edebilirim.

Mükemmel derecede uyumlu bir sistem olmuş dikkatle ve ayrıntılı toplandığı belli ama inno3d yerine palit,gainward ya da diğer marka ekran kartları seçilebilir mi? ama özelliğini bilmediğim için bişey diyemem.

Mükemmel derecede uyumlu bir sistem olmuş dikkatle ve ayrıntılı toplandıği belli ama inno3d yerine pny ekran kartı olabilir belki model olarak daha iyi olabilir ya da benim bilmediğim bir özelliği olabilir inno3d'nin sonuçta sizin seçiminiz.
Sağolun hocam ekran kartında en ucuz olanı seçtim diyebilirim daha fazla çıkmak istemedim. Sistemin daha kötüsünü bi bilgisayarcıda toplamıştım aynı bütçe ile ancak ram ve ssd’nin farklı ve daha ucuz modeller takılmasından ötürü iade edip kendim topladım. Hiç sistem montajlamamış biri olarak yardımcı videolar izleyerek kendim montajlayabilir miyim? Bilgisayarcılara güvenmiyorum.

Sağolun hocam ekran kartında en ucuz olanı seçtim diyebilirim daha fazla çıkmak istemedim. Sistemin daha kötüsünü bi bilgisayarcıda toplamıştım aynı bütçe ile ancak ram ve ssd’nin farklı ve daha ucuz modeller takılmasından ötürü iade edip kendim topladım. Hiç sistem montajlamamış biri olarak yardımcı videolar izleyerek kendim montajlayabilir miyim? Bilgisayarcılara güvenmiyorum.
Evet video izleyerek toplanabilir hocam hatta şuan ben 14 yaşındayım ve hiç yardım almadan %70 ini toplayabilirim sizde videolardan yardım alarak bence toplayabilirsiniz ama kablolamayı bizim gibi acemiler yapabilir mi bilemem belki onuda tanıdık birisine evde yaptırabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Casp
Inno3d x3 5070ti oc
R7 7800x3d tray
Msi x670-E tomahawk wifi
Asus prime lc 360mm aio

Başlıkta da yazdığım gibi arkadaşlar bu sistemi topladım parçaların uyumlu olup olmadığını araştırdım ancak gözümden kaçmış olabilir kontrol edebilir misiniz? Ayrıca toplam 130bin tuttu sizce pahalı mı parçalar fiyatını hak ediyor mu? Ona göre hala iade edebilirim.
Hayırlı olsun güzel parça seçimi olmuş.

• Beğen
Inno3d x3 5070ti oc
R7 7800x3d tray
Msi x670-E tomahawk wifi
Asus prime lc 360mm aio

gayet iyi hayırlı olsun

• Beğen
gayet iyi hayırlı olsun
Sağolun hocam. Kasa hakkında bi bilginiz var mı? Akvaryum kasa diye düşünüp sipariş ettim ancak akvaryum “görünümlü” mid tower kasaymış. Kasanın küçük olmasını istemiyorum ihtiyacımı karşılar mı sizce?

Sağolun hocam. Kasa hakkında bi bilginiz var mı? Akvaryum kasa diye düşünüp sipariş ettim ancak akvaryum “görünümlü” mid tower kasaymış. Kasanın küçük olmasını istemiyorum ihtiyacımı karşılar mı sizce?
H9 flow gayet iyi hava akışı olan bir hemde geniş bir kasa. Bende bu yaz sistem toplarsam isteğim h6 flow, hem h6 nında, "h9 unda" ekran kartına doğru konumlandırılmış fanları daha iyi bir soğutma sağlıyor. H9 için konuşmak gerekirse mükemmel bir kasadır hocam.

H9 flow gayet iyi hava akışı olan bir hemde geniş bir kasa. Bende bu yaz sistem toplarsam isteğim h6 flow, hem h6 nında ekran kartına doğru konumlandırılmış fanları daha iyi bir soğutma sağlıyor. H9 için konuşmak gerekirse mükemmel bir kasa.
İyi bari tam akvaryum kasa olmasa da hava akışının iyi olması yeter heralde ya
Normalde Lian Li düşünmüştüm ama fansız geliyormuş bide ek olarak fanlara 2-3k bayılmak istemedim

nzxt benim hoşuma pek gitmesede en çok tercih edilen sade ve güzel duran bir kasa

• Beğen
İyi bari tam akvaryum kasa olmasa da hava akışının iyi olması yeter heralde ya
Normalde Lian Li düşünmüştüm ama fansız geliyormuş bide ek olarak fanlara 2-3k bayılmak istemedim
Doğru bir seçim yapmışsın hayırlı olsun yeni sistemin. Darısı başımıza.

• Beğen
Geri