Öneri (STEAM)Maksimum 20$ hangi oyunu önerirsiniz ve çıkarmam gereken oyun var mı?

Ben NFS Heat'ı da çıkarmanı öneririm. Oynadığım polis mekaniği en kötü oyun olabilir. Gece seviye atlaman gerekiyor. Görevler vb. için, ama polis seni çok darlıyor. Yani bu bayağı aimbotlu FPS oyun botları gibi, sürekli sıkıştırıyorlar. Bir de yeni araç oyunlarından drift vb. için ayrı ayrı ve detaylı araç yapman gerekiyor. Oyun içerisinde görsellik için hazır profiller olsa da, bu tarz motor vb. için mekanik yok. Öyle matah bir şey değil, ama ben uğraşmam diyorsan çok can sıkmaya başlıyor.

Yani zırt pırt polis tarafından orada burada takla atıp keyifsiz bir oyun oynuyorsun. Ben pek keyif alamadım sana da önermem.

AC Vallhalla gerçekten kötü bir oyun. Ayrıca Ubisoft oyunları her zaman kendi mağazasından alın, çok daha uyguna denk geliyor. Büyük indirimlerde her zaman kupon yapıyorlar. Döviz ile satmadıklarından banka ara payı almıyor ve zaten Steam fiyatından ₺10-50 daha ucuz oluyor.

Bence Megabonk tarzı oyunlar çok oynamıyorsan onu da çıkarabilirsin. Hype kaçtı 3-6 ay içinde %25 daha çok indirime girer. Veya bu tarz oyunları tek başına almak yerine, çok indie oynuyorsan ortak paketler ile alın. Atıyorum çok önceden istek listesine attığın bir Indie oyunu %75 indirimde aldın. Genelde bu firmalar birlikte paket yapmaya eğilimli (her ne kadar Megabonk çok hype yaptığından şu an bir paketi olmasa da), büyük oranda benzer oyunlar birlikte paket yaptığından denk gelme ihtimalin yüksek. O paketlerde diğer oyunu önceden aldığından, atıyorum indirimde $2 dolar ise oyun paket ile $1 denk geliyor gibi.

Yok ben bu kadar indie almıyorum diyorsan dediğim gibi %25 daha yüksek indirime girene kadar bekleyin.

Son düzenleme:
steam bakiyesi ile almıyorsan cyberpunk ve detroit çıkar. epicde daha ucuz fiyatları + nfs çıkarırdım ben olsam.

Oxygen not inculud benim favori oyunum bence bi dene aga güzel oyundur . Astroner uzay temalı keyifli bir oyun deneye bilirsin . Ucuz oyunlar teknik bilgi gerektirir oyunlar seni kendine çeker yani . Dene bence agam😊
Yanlış anlamayın hocam bir tık çocuksal geldi grafikler falan. Yine de öneriniz için minnettarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

detroid kaldırılmaz o sepetten
kaldırmadım zaten hocam. Crackli olarak 20 dk falan oynamıştım. Bi sıkıntı yaşamıştım ondan silmiştim yoksa sevmiştim.
steam bakiyesi ile almıyorsan cyberpunk ve detroit çıkar. epicde daha ucuz fiyatları + nfs çıkarırdım ben olsam.
Cyperpunk niye çıkarayım hocam? GTA 5 oynamaktan sıkıldım yeni açık dünya arıyorum.

1767291290806.webp

detroiti çıkarmayı unutmuşum. Onun dışında sepet böyle.

nfs ac ile megabonk u çıkar cyberpunku dlc li al daha iyi
Yaptım.

Megabonk'da çok kararsız kaldım bi gameplay izlemem gerekti.

Yanlış anlamayın hocam bir tık çocuksal geldi grafikler falan. Yine de öneriniz için minnettarım.

kaldırmadım zaten hocam. Crackli olarak 20 dk falan oynamıştım. Bi sıkıntı yaşamıştım ondan silmiştim yoksa sevmiştim.

Cyperpunk niye çıkarayım hocam? GTA 5 oynamaktan sıkıldım yeni açık dünya arıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam oyuna bir başlasanız öyle olmadığını anlarsınız. Bence deneyin ama siz bilirsiniz

Megabonk'u da kaldırdım. Sepet böyle. Hazır indirim bitmeden lütfen oyun önerin. Çıkarmam için çok öneri yapıldı ama eklemem için hiç öneri yapılmadı neredeyse :(
1767291752958.webp

Detroiti çıkarıp ne kadar çer çöp varsa doldurmuşsun ilk mesajdaki oyunlar daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,911
Üyeler
187,417
Son üye
arslanmçdn_g
Geri