Çözüldü✓ İncehesap'tan alınan AOC monitörde ölü piksel çıktı

18.12.2025 mesai saati bitimine doğru iadeyi yaptılar. Ancak bugün ve dün müşteri hizmetlerini aramasam işlerini yapmayacaklar resmen, denetleme kurumu gibi işlerini yapmaları için sürekli bir şekilde kendilerine ulaşmamı bekliyorlar. Daha kapılarından geçmem, kimseye de önermem asla. Nihayet bitti şu rezil süreç.

18.12.2025 mesai saati bitimine doğru iadeyi yaptılar. Ancak bugün ve dün müşteri hizmetlerini aramasam işlerini yapmayacaklar resmen, denetleme kurumu gibi işlerini yapmaları için sürekli bir şekilde kendilerine ulaşmamı bekliyorlar. Daha kapılarından geçmem, kimseye de önermem asla. Nihayet bitti şu rezil süreç.
Bende msi mag 244f almayı planlıyordum ama bu konuyu görünce vazgeçtim

çıp test edilemeyeceği için kabul edilebilir bir durum aslında, bi

Bende msi mag 244f almayı planlıyordum ama bu konuyu görünce vazgeçtim
Ben de KTC ölü piksel yüzünden geri gönderdim ama inş. düzgün bi' sonuç alıp, kusursuz ürünle değişim olur; bu şekilde bi' hikayenin içine düşersem hakikaten çok kötü olur. Koca monitör kutusunu bi' ton mesafe taşıdım bi' de, Amazon ise gelip kapıdan alıyor bu tip durumlarda.

Ben de KTC ölü piksel yüzünden geri gönderdim ama inş. düzgün bi' sonuç alıp, kusursuz ürünle değişim olur; bu şekilde bi' hikayenin içine düşersem hakikaten çok kötü olur. Koca monitör kutusunu bi' ton mesafe taşıdım bi' de, Amazon ise gelip kapıdan alıyor bu tip durumlarda.
Allah yardımcın olsun 2 haftadır monitörsüzüm

Benim de başıma geldi. İade almadılar. İncehesap'tan özellikle monitör alınmaz.

İtopya'dan 3 kere MSI MAG 251RX almıştım 2 kere ölü pikselli geldi hepsinde sıkıntısız değiştirdiler. İtopya sağ olsun gerçekten 3 yıldır hala kullanıyorum bu monitörü taş gibi.

Monitör konusu gerçekten çok sıkıntı ya, kaldı ki ben çok uzun süre bekleyip, araştırıp aldım ama en üst seviye bile alınsa hep riskleri var.
Keşke diğer farklı donanım birimlerindeki kadar az olsa sıkıntı durumları.

Monitör konusu gerçekten çok sıkıntı ya, kaldı ki ben çok uzun süre bekleyip, araştırıp aldım ama en üst seviye bile alınsa hep riskleri var.
Keşke diğer farklı donanım birimlerindeki kadar az olsa sıkıntı durumları.
Monitör işi kumar gibi

incehesapdan bir monitör almayı düşünüyorum iade durumunda kargo ücretini bizmi ödüyoruz.

itopyadan almak daha mı mantıklı tecrübe eden arkadaşlar bilgilendirirseniz memnun olurum

Geri