24 Ultradan başladı zaten hocam 4k 120fps video elbet 26da da olacaktırs26u çıktığında takasa girerim artık. 4k 120fps video çekerse süper olur
24 Ultradan başladı zaten hocam 4k 120fps video elbet 26da da olacaktırs26u çıktığında takasa girerim artık. 4k 120fps video çekerse süper olur
26 ultrada rakiplerindeki gibi 3. parti kamera ekipmanları takılabilecekmiş hatta ünlü bir markanın adı geçiyordu24 Ultradan başladı zaten hocam 4k 120fps video elbet 26da da olacaktır
S25U da 120fps video görememiştim hocam, samsungdaki özellikleri görmeye başladıkca 15pm cihazımdan soğudum24 Ultradan başladı zaten hocam 4k 120fps video elbet 26da da olacaktır
Hocam zaten genelde iphone marka için alınıyor kimsenin böyle özelliklere baktığı veya kullandığı yok bende 16pm kullanmıştım ama çok farklı seviye samsung bu arada video seçeneği düz videoda değil pro video sekmesinde ondan görememiş olabilirsiniz.S25U da 120fps video görememiştim hocam, samsungdaki özellikleri görmeye başladıkca 15pm cihazımdan soğudumşuan satıp sıfır kutu s25u alabiliyorum telefonun fiyatına. Yani 35-40 binlik S25 Fe bile 15pm den güzel çekiyor diyebilirim (arka kamera), bence ön kamerada kötüler samsunglar
hocam iphone o konuda daha üstün doğrubence ön kamerada kötüler samsunglar
Ön kamera ile işim yok doğrusu fakat işim gereği arka ana kamera geniş açı kamerasını kullanıyorum video çekimi olarak. Bir de bunu sosyal medya da yayınlıyorum. Android tarafının hala uyumlu olduğunu düşünmüyorum sosyal medya tarafında. Ama kamera puan sıralamasına gelince 15pm s25U dan daha yüksek puana sahip hocam o nasıl oluyor?Hocam zaten genelde iphone marka için alınıyor kimsenin böyle özelliklere baktığı veya kullandığı yok bende 16pm kullanmıştım ama çok farklı seviye samsung bu arada video seçeneği düz videoda değil pro video sekmesinde ondan görememiş olabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam iphone o konuda daha üstün doğru
Eğer dxodan bahsediyorsanız çokta takılmayın hocam 16 pro max ile s24 ultra kullanıyordum yan yana çekince 16 pro max daha doygun s24 ultra daha net ve gerçekçi renkler kullanıyordu ki onuda doygunluğu ayarlanıyor hele hele ışığın bol olduğu dışarısı gibi ortamlarda 200mp farkı çok çok belli hocam o sitede telefoto kamerası olmayan düz ipler bile şişiriliyorÖn kamera ile işim yok doğrusu fakat işim gereği arka ana kamera geniş açı kamerasını kullanıyorum video çekimi olarak. Bir de bunu sosyal medya da yayınlıyorum. Android tarafının hala uyumlu olduğunu düşünmüyorum sosyal medya tarafında. Ama kamera puan sıralamasına gelince 15pm s25U dan daha yüksek puana sahip hocam o nasıl oluyor?
Çok kararsız kaldım hocam elimdeki cihazı aldığım paraya kar koyup satabilirim. yd 17 pm da geliyor o paraya s25U da geliyor.Eğer dxodan bahsediyorsanız çokta takılmayın hocam 16 pro max ile s24 ultra kullanıyordum yan yana çekince 16 pro max daha doygun s24 ultra daha net ve gerçekçi renkler kullanıyordu ki onuda doygunluğu ayarlanıyor hele hele ışığın bol olduğu dışarısı gibi ortamlarda 200mp farkı çok çok belli hocam o sitede telefoto kamerası olmayan düz ipler bile şişiriliyor
S26 çıkacak s26U'ya geçKamera çok önemli değerli cevaplarınızı bekliyorum
Yani hocam kullanımınızı bilemem finans işlerine de karışmam fakat işini görüyorsa 15pm iyi cihazdır he gelebiliyorsan s25u çok farklı bir cihaz marka için değil özelliklere para verirsiniz birde o fiyatlara yd almak bana mantıklı gelmedi siz bilirsinizÇok kararsız kaldım hocam elimdeki cihazı aldığım paraya kar koyup satabilirim. yd 17 pm da geliyor o paraya s25U da geliyor.