dextermorgans
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ses kartıyla kullanıyorum. Program amplitube 5 ve asio4all kullanıyorum. Arkadaşlarıma çalmak için discord'dan vermek istiyorum sesi ama nasıl yapacağımı bulamadım.
Hocam discordan kaynak girişini daw olarak seçin.Ses kartıyla kullanıyorum. Program amplitube 5 ve asio4all kullanıyorum. Arkadaşlarıma çalmak için discord'dan vermek istiyorum sesi ama nasıl yapacağımı bulamadım.
Hocam sesi discorda vermek için bir tane daw uygulaması indirmeniz lazım örneğin studio one olabilir veya ücretsiz bir uygulama tercih edebilirsiniz.Daw dediğiniz şey nedir? Bende ses kartım ve mikrofonum var.
Sizin önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Onu indirip aşama aşama yapabilirim belki.Hocam sesi discorda vermek için bir tane daw uygulaması indirmeniz lazım örneğin studio one olabilir veya ücretsiz bir uygulama tercih edebilirsiniz.
Hocam reaper iyidir.Sizin önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Onu indirip aşama aşama yapabilirim belki.
Hocam indirdikten sonra youtube'da bir sürü kaynak var. Türkçe kaynak istersen bu videoyu izleyebilirsin. Daha sonra obs'den sesi discorda vermek için yayın aç. En basit yol bu.Sizin önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Onu indirip aşama aşama yapabilirim belki.