Çözüldü✓ COLORFUL İGAME 4070SUPER COİL WHİNE SORUNU VE GARANTİ SÜRECİ

2 aylık msi ventus 3x 5070ti o.c sıfır cw şanlıyım sanırım.

cwsiz kart salçasız yemek gibidir ,bobinlere kontakt sprey ve u.v ile bi miktar ses düsürülebilir.Hz düşürürsen monitörün bi miktar daha düşer ses en azından masaüstünde.

Selam arkadaşlar.

Yaklaşık 9 ay önce incehesap sitesinden 23.999TL karşılığı Colorful igame4070S modeli ekran kartı satın aldım.
Ekran kartında coil whine tespit ettim ama oyunlarda kulaklık taktığım için görmezden geldim veya frekans düşürerek yarı yarıya indirdim sesi,
ama youtube izlerken bile ses çıkmaya devam ediyordu bazen ve bu durum çin işkencesi gibi devam etti ve sonunda incehesap aracılığı ile garantiye yolladım.
Dün incehesap sitesinden bir arkadaş bana ulaştı ve sorunları dile getirdim, kendisi bana bu serilerde (msi,gigabyte) farketmeksizin 4000 serisinde coilwhine olduğunu belirtti.
Ben kendi ekran kartımın marka modeli olarak neredeyse hiç coil whine sorunu olan görmedim ve alırken buna dikkat etmiştim ses ve ısı konusunda.
Bana değişim yapabileceklerini söylediler ama bu sorunun büyük ihtimalle aynısını yaşayacağımı söylediler veya para iadesi, ama ben tamir konusunda bir şey yapabileceklerini umarak dile getirdim, ve kendileri geri dönüş sağlayacaklarını belirtti. Nasıl bir yol izlemeliyim?
bu coil whine sesi videoda nasıl duyuluyorsa 2katını düşünün.
Ekran kartı hareket etmesin diye eşya sıkıştırdım arasına :)
Yakından bu kadar cikiyormu mu bilmiyorum.
Kulaklık kullanmadığım oyunlarda duyuluyor ama çok tiz değil bendeki.
UV yapmadim.

Arkadaşlar konu ile ilgili incehesap sitesinden anlık arandım ve mağduriyetim adına bu ekran kartı ile ( Gainward RTX 5070 Python III ) istersem değişim yapabileceklerini söylediler.

Selam arkadaşlar.

Yaklaşık 9 ay önce incehesap sitesinden 23.999TL karşılığı Colorful igame4070S modeli ekran kartı satın aldım.
Ekran kartında coil whine tespit ettim ama oyunlarda kulaklık taktığım için görmezden geldim veya frekans düşürerek yarı yarıya indirdim sesi,
ama youtube izlerken bile ses çıkmaya devam ediyordu bazen ve bu durum çin işkencesi gibi devam etti ve sonunda incehesap aracılığı ile garantiye yolladım.
Dün incehesap sitesinden bir arkadaş bana ulaştı ve sorunları dile getirdim, kendisi bana bu serilerde (msi,gigabyte) farketmeksizin 4000 serisinde coilwhine olduğunu belirtti.
Ben kendi ekran kartımın marka modeli olarak neredeyse hiç coil whine sorunu olan görmedim ve alırken buna dikkat etmiştim ses ve ısı konusunda.
Bana değişim yapabileceklerini söylediler ama bu sorunun büyük ihtimalle aynısını yaşayacağımı söylediler veya para iadesi, ama ben tamir konusunda bir şey yapabileceklerini umarak dile getirdim, ve kendileri geri dönüş sağlayacaklarını belirtti. Nasıl bir yol izlemeliyim?
bu coil whine sesi videoda nasıl duyuluyorsa 2katını düşünün.
Ekran kartı hareket etmesin diye eşya sıkıştırdım arasına :)
EDİT: Arkadaşlar konu ile ilgili incehesap sitesinden anlık arandım ve mağduriyetim adına bu ekran kartı ile ( Gainward RTX 5070 Python III ) istersem değişim yapabileceklerini söylediler.
5070le degısım yapacaklarsa kabul et dırek

Arkadaşlar konu ile ilgili incehesap sitesinden anlık arandım ve mağduriyetim adına bu ekran kartı ile ( Gainward RTX 5070 Python III ) istersem değişim yapabileceklerini söylediler.
Ve sende bunu soruyor musun ? Fikirleri değişmeden kabul et.

Vay be :D bazı markalar coil whine sorun değil bile diyor al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,030
Üyeler
189,962
Son üye
bilye
Geri