Msi center fanların hızını ayarlayamıyorum

Bet'

80+
Reaksiyon skoru
108
msi m100r mi ne kasam var zero setler anakartımla daha once msi center ile fanları durdurmustum yanlıslıkla ama suan hicbir sey yapamıyorum cok ses cıkmaya basladı 1050rpmi düsürmek istiyorum ses azalsın diye ama bir turlu yapamadım yardımcı olur msnz

msi m100r mi ne kasam var zero setler anakartımla daha once msi center ile fanları durdurmustum yanlıslıkla ama suan hicbir sey yapamıyorum cok ses cıkmaya basladı 1050rpmi düsürmek istiyorum ses azalsın diye ama bir turlu yapamadım yardımcı olur msnz
Bios uzerinden dene. Msi yazilimi cok buglu, benimde msi anakartim var.

fanlar anakarta baglı degıl mı

fanlar anakarta baglı degıl mı
Bilmiyorum yani biosla hızını ayarlayabiliyorum eskiden msi center ile de oluyodu ama beceremedim simdi ve led tusuna basılı tutunca fanların ışıkları yanıp sönüyo mod değiştiriyo galiba anakrt kasa arası

hocam nebi akgünün fan videosunu izleyin. yapılcak 3 aşama var. Bilgisayarı yük altına sokup anakart sıcaklıklarından kasa içi fanların derecelerini ayarlamanız gerekiyor. Daha sonrasında tüm parçalar soğuyup klasik yüksüz haldeki durumda fan ayarlarını yapmanız ve buna göre derecelere göre RPM oranlarını bulmanız lazım. burda insanların size vereceği yorumların hiçbir manası yok. Videoyu başından itibaren izleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nebi akgünün fan videosunu izleyin. yapılcak 3 aşama var. Bilgisayarı yük altına sokup anakart sıcaklıklarından kasa içi fanların derecelerini ayarlamanız gerekiyor. Daha sonrasında tüm parçalar soğuyup klasik yüksüz haldeki durumda fan ayarlarını yapmanız ve buna göre derecelere göre RPM oranlarını bulmanız lazım. burda insanların size vereceği yorumların hiçbir manası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamm tesekkur ederim autoyu yaptım simdi bakarım sıcaklıklara dediğinizi yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,685
Üyeler
187,378
Son üye
ramatov
Geri