Vatan Bilgisayar Outlet Teşhir Ürünler

Teşhir ya da serviste onarılmış ürünler. 1 yıl 1 gün garantisi var yazıyor. https://www.vatanbilgisayar.com/outlet/

TV

Monitör

Gözüme çarpan bunlar sanırım burayı yakın zamanda kuruturlar Amazon Depo'nun ilk günleri gibi.
Cazib yanı yok güvenilmez

Bedavaya almışsınız, internetten mi yoksa mağazadan mı buldunuz?
Bu arada yine bedava fiyatına 3000 ansi lümen FHD projeksiyon satıyorlar ama 10 yıllık ürün. :ROFLMAO: acer projeksiyon
Ben Çanakkale de bir mağazada buldum. İstanbul da ki bir mağazaya gidip model kodunu verip oradan getirttirdim.

Outlet ürünler gibi bir yıl garantili değil cihaz. Servis kurulum yaptı, iki sene garantisini başlattı. Ekstra garanti de satın aldım teşhir ürünü diye. 2030'a kadar garantisi var televizyonun şuan. 3500 Saat çalışmış cihaz teşhirde.

Avrupada cpu lar %50 indirim var yanında bazen anakart bile veriyorlar bizde hersey %50 arttı neden kufur ederdim ama yasak

Ben Çanakkale de bir mağazada buldum. İstanbul da ki bir mağazaya gidip model kodunu verip oradan getirttirdim.

Outlet ürünler gibi bir yıl garantili değil cihaz. Servis kurulum yaptı, iki sene garantisini başlattı. Ekstra garanti de satın aldım teşhir ürünü diye. 2030'a kadar garantisi var televizyonun şuan. 3500 Saat çalışmış cihaz teşhirde.
1 yıl hep calımış tv hem full herşeyı acık

Geri