NS200 Marş kesme sorunu

env3rss

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar daha 4 gün önce 2020 model 23.xxx ns200 aldım cocuk satarken marş bastıgında ilk de olmasada ikincide çalışıyordu bana sıkıntı sag kumandada oldugunu söyledi fiyatı düştük geçtik fakat motor soğukken kontagı 5-6 kere kapat aç yapınca çalışıyor bu durum beni motordan soguttu motor marş basıyor 2 sn sonra duruyor sebebini bilen varmıdır

akü ölmüş olabilir
subap ayarı gerekiyor olabilir

bazen kısalar yanmıyor giderken yanıyor motora önceden dörtlü veya amerikan park için bi kumanda takmıslar ondan olabilirmi
elinde multimetre varsa marş verdiğinde olan en düşük değere bakarak akünün ölüp ölmediğini görebilirsin. 9.8 voltun altına düşüyorsa marş verirken ölmüş demektir. onun dışında elektriği verdikleri yer direkt aküdense sürekli pasif çekiyor bu da voltajını azaltır. zaten voltaj tutmuyorsa 1 hafta falan yatırdığında motor çalışmaz.

elinde multimetre varsa marş verdiğinde olan en düşük değere bakarak akünün ölüp ölmediğini görebilirsin. 9.8 voltun altına düşüyorsa marş verirken ölmüş demektir. onun dışında elektriği verdikleri yer direkt aküdense sürekli pasif çekiyor bu da voltajını azaltır. zaten voltaj tutmuyorsa 1 hafta falan yatırdığında motor çalışmaz.
denicem tesekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,835
Üyeler
187,409
Son üye
nekooo
Geri