❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Ürünler gelince diğer parçaları iade etseniz 5090 105 bine mi gelecek ? 🤔
Tahminimce tekli iade almayacaklarına dair sözleşme de metin vardır diğer parçalarında fiyatlamaları garip işlemci ve anakart daha pahalı yazılmış ssd ve ram daha ucuz yazılmış bunun bir diğer sebebi de para iadesi gerekirse pahalı olanı düşükten yapalım :kekw:
1767383935378.webp

Akakçeden son 1 yılın fiyatlarına bakın. Phantom modeli 124 den başlayıp mart da 140 a çıkmış daha sonra uzun süre 115-120 bandına inip orada kalıp daha sonra ufak ufak 135 e fırlamış. Yani sene başı fiyatı ile sene sonu fiyatı arasında 10 bin TL oynuyor.

Şuan en ucuz 5090 135K. Dolar dramatik şekilde patlamazsa, Nvidia ciddi bir zam yapmazsa ya da bellek krizi iyice büyümezse doğal şekilde 5090 ların en düşük fiyatı sene sonu maksimum 150-155K olur.

Burada yapılması gereken risk almak. Nasıl millet parasını dolara, altına, gümüşe atıyorsa siz de paranızı 5090 a atacaksınız aynı bu kafa ile düşünmeniz gerek. Yarın çıkar Nvidia 5090 a 1000 dolar zam yapar kart bir anda 40K değer kazanır, bakarsınız hiçbir şey olmaz 6 ay geçer anca 10K değer kazanır zarar edersiniz her şey olabilir.
şubat da resmi olarak 5090 lar globalde 5000 dolar olucak diyor nvdia kriz nedeni ile isteyen açar internetten bakar forumdada @furkangorur paylaşmıştı zaten tr de şuan globalde resmi olarak 2000 usd olan 5090 lar vergi dahil 3200 usd tr de en düşük yeni 5000 usd lik artış ile tr de ne olucagını düşünebilriiz 5000 olmaz ama 3500 usd olur globalde satışı

ssd ve ram daha ucuz yazılmış bunun bir diğer sebebi de para iadesi gerekirse pahalı olanı düşükten yapalım :kekw:

Benim de dikkatimi çekti az zırtapoz değiller harbiden :D

Fazla stresli bir ülkede yaşıyoruz be. Parayı nereye koyarsak koyalım 2 gün sonra çakılır mı uçar mı belli değil

Ekler

• 38384ed6ff593deb23d73d81661189ae.webp
    38384ed6ff593deb23d73d81661189ae.webp
    29.8 KB · Hit: 32
  • Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Benim de dikkatimi çekti az zırtapoz değiller harbiden :D

Fazla stresli bir ülkede yaşıyoruz be. Parayı nereye koyarsak koyalım 2 gün sonra çakılır mı uçar mı belli değil
Evet dediğiniz gibi bir de "yatırım yapmak" gerçekten zor artık
Gümüş altın uçtu yarın -5 ertesi gün +5 oluyor
Borsayı zaten konuşmaya bile gerek yok manipülasyon dolu abidik gubidik şirketler arz oluyor
Mevduat eskisi kadar avantajlı değil
Mcquenn inşallah ekran kartını satacağız diye bizi yakalamaz :kekw: bir yanımda bu yüzden iptal et diyor

Son düzenleme:
şubat da resmi olarak 5090 lar globalde 5000 dolar olucak diyor nvdia kriz nedeni ile isteyen açar internetten bakar forumdada @furkangorur paylaşmıştı zaten tr de şuan globalde resmi olarak 2000 usd olan 5090 lar vergi dahil 3200 usd tr de en düşük yeni 5000 usd lik artış ile tr de ne olucagını düşünebilriiz 5000 olmaz ama 3500 usd olur globalde satışı
Tüm bu söylentiler kore kaynaklı bir haber kanalına ait. Doğrulanmış tek bir açıklama dahi yok. Evet zam gelebilir ki yurtdışında bile 1999 dolara bulunmuyor ama 3500 yada 5000 dolar çok çılgın rakamlar. 2,5 kat MSRP artışı demek, bu mantıkla 5070 Ti da ortalama 100K yı bulacak...

kaostan beslenip takipci kasmak bu mevzu.

Ürünler gelince diğer parçaları iade etseniz 5090 105 bine mi gelecek ? 🤔
Yanlışım yoksa iade edip mağazadan başka ürün alabiliyorsunuz. Yani nakit veriyor mu emin değilim ama örneğin kasa 7200 TL ama senin kasaya ihtiyacın yok gidip kasayı iade edip üzerine ekleyerek başka bir ürün alabiliyorsun. Ben 2022 de hazır sistem alıp ramler için benzerini yapmıştım.

Yanlışım yoksa iade edip mağazadan benzer paralara ürün alabiliyorsunuz. Yani nakit veriyor mu emin değilim ama örneğin kasa 7200 TL ama senin kasaya ihtiyacın yok gidip kasayı iade edip üzerine ekleyerek başka bir ürün alabiliyorsun. Ben 2022 de hazır sistem alıp ramler için benzerini yapmıştım.
hadi ya cok iyimiş ben şeyi merak ediyorum acaba kasayı komple iptal etsem sdece kart gelir mi bana :D

hadi ya cok iyimiş ben şeyi merak ediyorum acaba kasayı komple iptal etsem sdece kart gelir mi bana :D
O şekilde göndermeyebilirler. Aslında kartı çıkarıp komple kartsız sistem adı altında 30K ya satılabilir bence çünkü bileşenlerin hepsi vatan faturalı malum piyasada vatan faturalı olması artı sayılıyor ve kart hariç bileşenlerin toplam piyasa fiyatı da ölünün ölüsü 38K.

Rami piyasadaki en ucuz 6000 CL36 fiyatı olan 9100 den, kasa-psu yu ise düz 7500 den hesapladım ki 7500 e 850W GOLD bilindik marka yok, vento frisby falan var. 120 sıvı soğutmayı da 500 den saydım :kekw:

Yani aslında ciddi ciddi kart hariç diğer bileşenleri piyasadan 40K altı toplayamıyorsun.

Bir yanım iptal et 5090 kolay satamazsın diyor diğer yanım satarsın iptal etme diyor sanırım herkes benim gibi arafta :kekw:

Bir yanım iptal et 5090 kolay satamazsın diyor diğer yanım satarsın iptal etme diyor sanırım herkes benim gibi arafta :kekw:

Ben yerinizde olsam ilanı açar bir yandan da güzel bir 4K monitörle çatır çatır kullanırdım, eğer piyasa harbiden fırlayacak olursa biraz kullanmış olsanız bile hiçbir zararınız olmaz. Hızlı satılamayacak olursa "dünyanın en iyi kullanıcı ekran kartıyla çatır çatır 4K Gaming qeyfff" der geçersiniz :D

Geri