❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Yakınmışız bende Kenyadayım :)
şehir dışına eft falan satamazsın da, Ankara içi elden nakit trink para veren çıkar diye düşünüyorum. çoğunluğu memur kesimden oluşuyor.
Hayırlısı diyelim bu arada halen kesin gelsin kafasında değilim belki iptal edeceğim. Yarın bakarsın aradığım 5070-9070 sistem gelir direk onu alır bununla hiç uğraşmam iptal ederim.

Hayırlısı diyelim bu arada halen kesin gelsin kafasında değilim belki iptal edeceğim. Yarın bakarsın aradığım 5070-9070 sistem gelir direk onu alır bununla hiç uğraşmam iptal ederim.
2.el şu kart temmuzdan beri durmuş. fiyat yüksek kalmış olabilir ama anladığım hemen satılamayabilirde risk %50
Ekran görüntüsü 2026-01-03 012252.webp

Sana garip gelebilir ama gördüğüm en zengin insanlar 500 TL'nin hesabını yapıyor akakçe de 139 vereceğime peşin 120 e senden alayım diyenler çıkabilir ama dediğin risk yok mu kesinlikle var o yüzden çoğu kişi düşünüyor
tamam biliyorum herkes ucuza almaya çalışır da. burada bazı durumlar var.
1. 110 bine peşin alacağıma gider 130 a 6 ya da 9 taksitle alırım der herkes. reel olarakta daha ucuza almış olur.
2. 5090 gibi top model bir kartı inno 3d tercih etmek mantıklı değil. bunu herkes düşünür.
3. 15 bine satılan kartlar x performansta ise 3x 4x için 110 bin vermek herkes için akıl karı değil. yani alıcı kitlesi çok sınırlı.

Kafam çok karıştı iptal ettim stok bekleyen varsa baksın

önce birini sonra birini iptal ettim vatana o konuyu sordum dönüş gelmedi
ben de deneyim anasını satayım :D kasanın sadece bi kısmını iptal edecem ederlerse de hepsini etsinler napim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa kasayı satmakla uğrasıcam bi de

Hayırlısı olsun 5090 ihtiyacım olsa tereddütsüz alırdım 1-2 ay sonra fiyatlar uçarsa da sağlık olsun bu kadar büyük ödeme yapmakta da zorlanacaktım kafa rahat olsun
iyi yaptın bence o parayı değerlendirmenin daha iyi yolları var

iyi yaptın bence o parayı değerlendirmenin daha iyi yolları var
taksitle aslında elimde olmayan parayı değerlendirmiş olacaktım ama bu sefer ödeyeceğim tutar çok oluyordu gelecek 3 ay kafa rahat olsun da gerisi dediğiniz gibi kolay

taksitle aslında elimde olmayan parayı değerlendirmiş olacaktım ama bu sefer ödeyeceğim tutar çok oluyordu gelecek 3 ay kafa rahat olsun da gerisi dediğiniz gibi kolay

Riske girmemiş oldunuz bu ülke risk alınacak yer değil helal para kazananlar için

Geri