🔥İndirim SAMSUNG PM9C1 512GB NVME 1.499TL

sipariş ettiğim ürünü göndermediler kasa almıştım burdan güç kaynaklı güç kaynaksız başka renk gönderdiler
siparişi kargo vermden önce baktım kendileri gönderdikleri modeli sisteme girip sanki ben onu sipariş vermişim gibi yaparak değiştirdiler ben hemen fark ettim mail attim aradım wpden yazdım kargoya verdikten sonra sürekli aradılar şikayetimi kaldırayım diye ama bunun gibi çirkef firmayala uğraşacağıma kullandım kasayı öyle işte pm9c1 yerine 256gb dandik bi ssd gelirse şaşırma yani
Ben o zamanı hatırlıyorum fırsatçılık yapıyosun sende psusuz fiyatına yanlışlıkla psulu ilan açmışlar sende psusuz fiyatına psulu kovalayıp fırsatçılık yapma benim kule tipi ve kasa siparişimde hiç sorun olmadı mis gibi ürünler. Şöyle fırsatçılığı tutmayıp b*k atanlara ayar oluyorum

Ben o zamanı hatırlıyorum fırsatçılık yapıyosun sende psusuz fiyatına yanlışlıkla psulu ilan açmışlar sende psusuz fiyatına psulu kovalayıp fırsatçılık yapma benim kule tipi ve kasa siparişimde hiç sorun olmadı mis gibi ürünler. Şöyle fırsatçılığı tutmayıp b*k atanlara ayar oluyorum
kral sen içeriden biri misin ciddi soruyorum sadece meraktan

bende harici ile taktığım için hız testi yapmadım. gelen ürün bu. sıkıntısız bence. konunun başında daha önce söylediğim gibi 2 gün önce 1700 tl ye 240gb ssd almıştım. bu fiyata bu m2 beleş.

Ekler

• m2.webp
    m2.webp
    31.1 KB · Hit: 89
Ssd çekecektim bitmiş

neyin kafasını yaşıyon la sen 1 hafta sonra gönderdiler yanlış ilanı açtılarsa arayıp özür dilerler aramadan cevap bile vermeden zorla ürünü gönderdiler ben iptal etmeye çalıştım boş yapma bir şey bildiğin yok.

samsung ssd leri tanıyan yazılımı var onu indirsene (SAMSUNG MAGİCİAN)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende harici ile taktığım için hız testi yapmadım. gelen ürün bu. sıkıntısız bence. konunun başında daha önce söylediğim gibi 2 gün önce 1700 tl ye 240gb ssd almıştım. bu fiyata bu m2 beleş.
SASMUNG yazılımı ile tanıtsana bana çakma gibi geliyor

samsung ssd leri tanıyan yazılımı var onu indirsene (SAMSUNG MAGİCİAN)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SASMUNG yazılımı ile tanıtsana bana çakma gibi geliyor
dandik bi alfais dönüştürücü ile bağladım. belki bu zımbırtının tam okuması için doğrudan nvm slotuna bağlanması gerekiyordur. bilmiyorum.

Ekler

• samsungmagi.webp
    samsungmagi.webp
    42.9 KB · Hit: 62
dandik bi alfais dönüştürücü ile bağladım. belki bu zımbırtının tam okuması için doğrudan nvm slotuna bağlanması gerekiyordur. bilmiyorum.
fark etmez çipi var onu okuyor çok büyük ihtimal bu firmanın millete çaktığı .çakma kingstonlardan buda

ama sen yine kasaya bir tak dene istersen

Samsung magician bunu görmez çünkü oem ürün. Model numarasından hangi üreticiye(dell, hp vb.) üretildiyse onun yazılımdan güncelleştirmeler yapılıyor. Bu ve benzeri samsung oem ürünlerinden bende bolca var. Çakma olacağını hiç zannetmiyorum. Hız testi yapmanızı, test sırasında sıcaklık ve hız değerlerini kontrol ededbilirsiniz. Kesin emin olmak isterseniz aida64 extreme üzerinden kontrolcü ve bellek türünü inceleyerek Samsung olup olmadığına bakabilirsiniz.

Geri