5-10k Oyuncu Koltuğu Önerisi Acil

Twiffle

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 yıl kullandığım sandalyem hayatını yitirdi. 5-10k bandında indirimde veya fiyat performans bir sandalye arıyorum. 185 boy 93 kilo. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hawk fab serisine bakabilirsin. Deri alma mümkünse kumaş tercih et.

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 yıl kullandığım sandalyem hayatını yitirdi. 5-10k bandında indirimde veya fiyat performans bir sandalye arıyorum. 185 boy 93 kilo. Yardımlarınızı bekliyorum.
hawk fab v6 kullanıyorum önerebilirim ama bence baş yastığı iyi değil ve gıcırtı problemi oluyor bazen yağlanmadığında herhalde.sırt yastığı fena değildi ama ben hafızalı yastık aldım arkama onu kullanıyorum o yüzden tam yorum yapamam. Kol kısımları ise bence baya güzel iş yapıyor. Kumaş olanı dışında almanızı önermem birde.

hawk fab v6 kullanıyorum önerebilirim ama bence baş yastığı iyi değil ve gıcırtı problemi oluyor bazen yağlanmadığında herhalde.sırt yastığı fena değildi ama ben hafızalı yastık aldım arkama onu kullanıyorum o yüzden tam yorum yapamam. Kol kısımları ise bence baya güzel iş yapıyor. Kumaş olanı dışında almanızı önermem birde.
Hocam hawk konusunda kararsız kaldım. Şuan fazla popüler duruyo millet sanki ondan dolayı alıyor tam emin olamadım. Hakkında kötü yorum da gördüm bir sürü.

Öncelikle deri yerine kumaş almaya bak. Xdrive Akdeniz Kumaş, Xdrive Hira, Exvega Andromeda modellerini öneririm.. Exvega Andromeda kullanıyorum 3 yıldır sorunsuz. 1.75 boy 93 kiloyum.

hawk future, titanseat throne veya andromeda bak bence

Xdrive hira önereni engelle

Xprime alınır mı sizce titan mesela?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,303
Üyeler
188,070
Son üye
adokreyt