Yardım 7500F ten 9700xe geçilir mi?

O zaman çok ta bütçeyi zorlamayın derim eğer çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorsanız 9700x de genel kullanım ve oyun için fazlasıyla yeterli.
Elimdekini 4.5 5e Anca satarım üste 5 6 fark verip ikinci el alınır mı peki 9700x

Bütçeye göre değişir. 9700x 10 11e bulunuyorken 7800x3d 13 14 civarı genelde. Bütçe varsa 7800x3d yoksa 9700x isinizi çokça görür

Elimde sıfır 7500f var bunu 4.5 5k civarına satıp üstüne 5 6k ekleyip ikinci el 9700x alınır mı?
gecen ay sattım 4.5 5 arası cok hızlı satılıyo mille h mesaj atmak için cıldırıyo sahibindene koy direk mesaj yağıyo zaten fp oldugu için ben
77800xd3 e geçtim çok iyi senin ekran kartına görede alabilirsin indirimde falan

tabii ki değer ama 9700x alınca rekabetçi oyunlarında çok bir fark beklemeyin.
Asıl farkı genel kullanımda mı hissederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki değer ama 9700x alınca rekabetçi oyunlarında çok bir fark beklemeyin.

Temiz ise alınır
İşlemcide neye dikkat etmem gerek işlemciyi bozmak için yerden yere atması lazım galiba am5de de pin vs yok sonucta

Asıl farkı genel kullanımda mı hissederim

İşlemcide neye dikkat etmem gerek işlemciyi bozmak için yerden yere atması lazım galiba am5de de pin vs yok sonucta
Evet asıl farkı genel kullanımda/edit işlerinde hissedersiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta sıfırı ile aynı derecede sorunsuz olması, hasar almaması zaten dediğiniz gibi pinler anakartın üzerinde.

Geri