Hayır illaki ddr5 almanıza gerek yok. 32gb ddr4 rahatlıkla işinizi görecektiranladım hocam tesekkurler o zaman sizce 5060 mı 9060 mı ddr5 alıp ilerde degistirirm ekran kartını diye dusunuyorum
Hayır illaki ddr5 almanıza gerek yok. 32gb ddr4 rahatlıkla işinizi görecektiranladım hocam tesekkurler o zaman sizce 5060 mı 9060 mı ddr5 alıp ilerde degistirirm ekran kartını diye dusunuyorum
siz en iyisi hazır sistem bekleyin şuan sizin bütçenizde pek düzgün sistem yokanladım hocam tesekkurler o zaman sizce 5060 mı 9060 mı ddr5 alıp ilerde degistirirm ekran kartını diye dusunuyorum
olay ram değilHayır illaki ddr5 almanıza gerek yok. 32gb ddr4 rahatlıkla işinizi görecektir
Olay ram tabikide. Ddr4 ile ddr5 arasında kocaman fiyat farkı var. Am5 işlemci aldırıp bide ram giyatı için 10 15k vermek saçmalık. Ddr4 ram ve ona uygun güzel işlemci daha iyi bu bütçe içinsiz en iyisi hazır sistem bekleyin şuan sizin bütçenizde pek düzgün sistem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olay ram değil
öneri sisteminiz var mı hocamOlay ram tabikide. Ddr4 ile ddr5 arasında kocaman fiyat farkı var. Am5 işlemci aldırıp bide ram giyatı için 10 15k vermek saçmalık. Ddr4 ram ve ona uygun güzel işlemci daha iyi bu bütçe için
şuan zaten arkadaşın bütçesinde am5 sistem satılıyor kampanya ile daha iyi bir fiyata da gelir 7500f gibi fp bir işlemci varken ddr4 sistemde kalmak saçma 1-2 yıla bir daha soket değiştirmek zorunda kalacakOlay ram tabikide. Ddr4 ile ddr5 arasında kocaman fiyat farkı var. Am5 işlemci aldırıp bide ram giyatı için 10 15k vermek saçmalık. Ddr4 ram ve ona uygun güzel işlemci daha iyi bu bütçe için
bu sistem alınır mı gerçekten hocam kendim diziyordum ama nerdeyse 3-5 daha pahalıya gelecek gibi. Hazır taksitte var.bütçe çıkarsa bu var taksitli
![]()
Gamers Arena PCH GA 16GB RX9060XT AMD RYZEN 5 7500F 16GB DDR5 1TB SSD 750W OEM PAKET - Fiyatı, Yorumları
Gamers Arena PCH GA 16GB RX9060XT AMD RYZEN 5 7500F 16GB DDR5 1TB SSD 750W OEM PAKET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
alınabilir sıkıntılı parça yok dengeli taksit seçeneği de olunca gayet güzelbu sistem alınır mı gerçekten hocam kendim diziyordum ama nerdeyse 3-5 daha pahalıya gelecek gibi. Hazır taksitte var.
bende 1080 p canavarı sistemimi sattım sistem bulamadım hala sdbhjfhssiz en iyisi hazır sistem bekleyin şuan sizin bütçenizde pek düzgün sistem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olay ram değil
neydi senin sistembende 1080 p canavarı sistemimi sattım sistem bulamadım hala sdbhjfhs
6650 xt 12400 f vardıneydi senin sistem