❌İndirim Bitti! SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu 1499TL

i5-14600KF için bu mu Phantom Spirit 120 SE mi arada 1000 tl fark var kaç derece oynar acaba değer mi
alma bugün phantom stoğa girdiğinde, 1886tl'idi şimdi 2.5k olmuş kazık fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok da fark olmaz phantom spirit yerine thermalright peerless assasin alabilirsin 1800tl , üçü de yakın değerler verir
gaming gen bugün phantom stoklar eklediğinde fiyatı 2.5k değildi 1.886tl civarıydı o yüzden 2.5k alınmamalı. sıvı sogutma alsın :)

evet maalesef, ödeme aşamasındayken zamlandı. %20 kârla 1886 koymuşlardır muhtemelen.2500 fuhuş fiyat oldu
sıvı sogutma takıntın yoksa bitfenix cube v2 240lık olanı al
veya sinerjide Ocypus Delta L36 ARGB V2 360 mm al güzel ürünler.
çift kule çift fan 1.5k üzeri vermek bana mantıklı gelmiyor. geçen hafta segotep fz6 pro 1200 verdi incehesap

sıvı sogutma takıntın yoksa bitfenix cube v2 240lık olanı al
veya sinerjide Ocypus Delta L36 ARGB V2 360 mm al güzel ürünler.
çift kule çift fan 1.5k üzeri vermek bana mantıklı gelmiyor. geçen hafta segotep fz6 pro 1200 verdi incehesap
yt da yok mekanizmasımotoru bozuldu yok sıvısı kasaya döküldü gibi yorumlar gördüm. hava daha uzun ömürlü gibi geliyor.

yt da yok mekanizmasımotoru bozuldu yok sıvısı kasaya döküldü gibi yorumlar gördüm. hava daha uzun ömürlü gibi geliyor.
ben phantom, peerless, konu da diğer segotep argb olan dahi kullandım tek kule tek fan da kullandım.
240, 360 sıvı sogutma da kullandım.
bu zamana kadar topladığım sistemlerde pompa sorunu yaşayan olmadı.
kendim de şuan kule tipini söküp sıvı sogutma geçtim.
ara fark fazla yokken sıvı sogutma öneririm. kasa içerisinde muazzam görüntüsü oluyor. bileşenlerini de kolay, söküp takıyorsun. kule tipi kasa takınca anakart o üst kısmını kapatıyor :) çift kuleler atx kasalarda güzel durabiliyor. matx kasalarda görüntü berbat.

Sıvı Soğutucu Öneriniz varmı?
ben sıvı soğutucu asla almam . örnek sıcak haşlanmış çay geç soğur yada da çay demliği oda sıcaklığına 20dk 30dk anaca soğur . bakırın özelliği ısıyı anında yayması. çabuk soğuması sıvı soğutucu ilk başta zor ısınır ama ısındıktan sonra kolay soğumaz. kendi fikrim.

Son düzenleme:
ben sıvı soğutucu asla almam . örnek sıcak haşlanmış çay geç soğur yada da çay demliği oda sıcaklığına 20dk 30dk anaca döner . bakırın özelliği ısıyı anında yayması. çabuk soğuması sıvı soğutucu ilk başta zor ısınır ama ısındıktan sonra kolay soğumaz. kendi fikrim.
Tamam

Bugün gittim 900 liraya PcKolik mağazasından fsp nc3 aldım o da 6bakır borulu. Buna göre soğutmasında ne kadar fark vardır ki? Buna 1500 vermeye (600 daha fazla) değer mi yani?

ben sıvı soğutucu asla almam . örnek sıcak haşlanmış çay geç soğur yada da çay demliği oda sıcaklığına 20dk 30dk anaca döner . bakırın özelliği ısıyı anında yayması. çabuk soğuması sıvı soğutucu ilk başta zor ısınır ama ısındıktan sonra kolay soğumaz. kendi fikrim.
Sıvı soğutma tercih etmeyen hatta mantıksız bulan birisiyim ama verdiğin örnek ve kurduğun denklem gerçekten bir facia.

ben aldım 20 senedir pc topluyorum cebelleşip sövdüğüm tek soğutucu fan ekran kartına bakıyor takarken sinirlenip söktüm iade edeceğim

Ekler

• 55bd091c-ca78-4436-9a19-209b9c026778.webp
    55bd091c-ca78-4436-9a19-209b9c026778.webp
    149.2 KB · Hit: 37
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Styx
ben aldım 20 senedir pc topluyorum cebelleşip sövdüğüm tek soğutucu fan ekran kartına bakıyor takarken sinirlenip söktüm iade edeceğim
kuleler, ön kasanın fanına bakacak. sen ters olan yukarı bakacak şekilde yapmışsın. hatalı montajdan dolayı ürüne laf etme

Geri